Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

De eerste schooldag: een goed begin voor je kleuter


Na een eindeloze zomervakantie is het weer bijna zover: terug naar school, terug samen spelen en leren met de juffen, meesters en vriendjes! Is je bengeltje er klaar voor? Bij A.S.Adventure vind je gelukkig alles wat je nodig hebt om het nieuwe schooljaar goed in te zetten: van vrolijke boekentassen tot handige snackdoosjes en lekvrije drinkflessen

Een goede start met de juiste rugzak

Laat je kroost het nieuwe schooljaar starten met een rugzak die perfect is afgestemd op hun noden. Niet te groot, niet te klein, en eventueel met handige extra's. Met onze tips vind je al snel de juiste schooltas.


Welk formaat van boekentas heeft je kleuter nodig?

Kleine avonturiers hebben geen grote boekentas nodig. Een rugzakje tot 12 liter is normaal gezien voldoende. Als je extra ruimte wil voor tekeningen of knutselwerkjes, kies je beter voor een exemplaar tot 15 liter. Maar vraag vooral na wat ook op school mag blijven. Hoe minder last op die kleine rugjes, hoe beter!


Hoe kies je de beste boekentas?

Groot of kleiner, met felle prints of in een leuke kleur, veel aparte vakjes of net heel minimalistisch: er is een rugzak voor elk kind. Wij helpen je kiezen!


Alles voor tijdens de pauze

Krakende hersens hebben nood aan versnaperingen én verfrissingen. Voorzie dus een leuke brooddoos en een snackdoosje vol lekkers, naast een goed gevulde drinkfles.


Hoe kies je de beste drinkfles?

Ook op de schoolbanken geldt: stay hydrated! Kies voor een lekvrije, duurzame drinkfles. Zo blijven niet alleen de boeken en kaften, maar ook de natuur intact. Wij helpen je kiezen!


Veilig onderweg

Bij 'veiligheid in het verkeer' denkt iedereen meteen aan een helm en een fluohesje. Zeker geen slecht idee, maar het gaat om zo veel meer! Van reflecterende accessoires tot een goede fietstechniek: wij hebben tips.