ORTLIEB

Weer- en waterdichte fietstassen van Duitse kwaliteit: dat is waar ORTLIEB voor staat. Bind je spullen aan je stuur of op je fietsdrager en je weet zeker dat jij en je bagage heelhuids zullen aankomen. Zo hoef je je alleen nog maar druk te maken om de horizon. Kleine pauze onderweg? Beveilig je spullen met een borgkabel, of klik je tas snel los en neem ze mee. De fiets nemen is niet alleen groener dan de auto maar nu ook net zo gemakkelijk met voldoende opbergruimte van ORTLIEB.

 

Of je nu naar je school of je werk fietst, of een mooie fietstocht in de natuur maakt: de kwaliteitsproducten van ORTLIEB komen overal van pas. Tussen de verschillende modellen van betrouwbare fietstassen vind je zonder veel moeite een transportoplossing die bij jouw situatie past. De rugzakken van ORTLIEB zijn trouwens gemaakt van hetzelfde stevige materiaal en zijn comfortabel om te dragen, op én naast de fiets. Behoefte aan meer ruimte? Verdubbel je draagcapaciteit met enkele of tweeledige voortassen. Ideaal voor een fietsvakantie!

 

Om je navigatie te vergemakkelijken ontwierp ORTLIEB een praktische kaartentas met een doorzichtig vakje waardoor je wegenkaart altijd zichtbaar en overal tegen beschermd is. Neem je liefst enkel een paar belangrijke spullen mee, of heeft je (race)fiets geen bagagedrager? Bij ORTLIEB vind je ook een breed aanbod aan stuurtassen die veiliger en compacter zijn dan bijvoorbeeld een fietskrat. Dankzij het doorzichtige bovenvakje kan je je smartphone (en navigatie!) blijven zien en gebruiken, zodat je niet onnodig hoeft te stoppen.

 

De eerste fietstassen van dit merk werden gemaakt van dekzeilen en in elkaar gezet op de naaimachine van de moeder van uitvinder Hartmut ORTLIEB. De dekzeilen zijn ondertussen verdwenen, maar ORTLIEBS voorkeur voor superstevige en waterdichte materialen is gebleven. Alle fietsproducten worden nog altijd vervaardigd in een kleine fabriek in Duitsland. ORTLIEB is daarnaast lid van de European Outdoor Conservation Association, die bijdraagt aan het behoud van de natuur. Een merk met een missie dus. En route!

kg
kg
gr
gr
Sorteren op: