Jack & Jones

Over Jack & Jones - Wie van denim en stoere looks houdt, kent JACK & JONES. Het is één van die merken die je overal in het straatbeeld ziet. Al vormen jeansbroeken sinds 1990 de stevige basis van de collectie, het Deense merk heeft nog veel meer te bieden. Fancy bomberjacks, klassieke chino’s, nette en kleurrijke hemdenschoenen, accessoires: al wat je nodig hebt om je kledingkast een stevige boost te geven.

 

Welke stijl je ook verkiest: JACK & JONES-broeken horen thuis in de kledingkast van iedere man die zichzelf én zijn outfits de moeite waard vindt. En wil je je look helemaal compleet maken, kies dan zeker ook een van de JACK & JONES-T-shirts met vintage of moderne prints.

 

Om het helemaal makkelijk te maken, maakt JACK & JONES een onderscheid tussen PREMIUM, ORIGINALS en CORE. In de PREMIUM-collectie vind je chique items voor elegantere looks. Met de ORIGINALS zit je goed voor casual basics. En ga je voor CORE, dan ga je gehuld in stoere urban streetwear.

 

Bij JACK & JONES vinden ze dat iedereen zich gewoon goed moet kunnen kleden, ongeacht je leeftijd of maat. Daarom vinden ook jonge binken of mannen met een maatje meer gegarandeerd een outfit voor elke gelegenheid. Een galante outfit voor een eerste date, een chille look voor een avondje uit met vrienden of smart casual kleding om mee te gaan werken. Welcome to the denim brotherhood!

Sorteren op: