Selected

Over SelectedSelected Homme en Selected Femme: twee even modieuze als eigenzinnige lijnen van het Deense merk Selected. Ben jij een modebewuste man die graag de deur uit gaat in een knappe outfit? Check. Ben jij een zelfbewuste vrouw die houdt van elegante kleding met een Scandinavische twist? Check. Kies uit een van de vele truienbroekenjassenjurken en veel meer and feel selected!

 

Selected Homme dekt het volledige spectrum mannenkleding: van loose fit jeans die je combineert met je favoriete T-shirt op een casual zondag tot een geklede chino en net overhemd met daarover een nieuwe jas om eender waar in stijl toe te komen.

 

Ook al was Selected Homme er eerst, toen Selected Femme tien jaar later volgde, moesten de dames niet onderdoen. Van klassiekers als een zachte wollen trui die je seizoen na seizoen kan dragen tot trendy items zoals glitterbroeken of rokjes om te shinen op feestjes, tot een luchtige blouse voor op kantoor: ze zijn allemaal even modieus als kwalitatief. 

 

En het beste van al: Selected is ook écht duurzaam bezig. Wat dacht je van jasjes die gemaakt worden van gerecycleerde plastic flessen: een samenwerking met de Deense NGO Plastic Change? Of een jurkje van gerecycleerd polyester? Op die manier zorgt Selected er mee voor dat plastic wordt hergebruikt en niet op de afvalberg of in de oceaan belandt! Doe je mee?

Sorteren op: