Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

De eerste schooldag: musthaves voor een geslaagde start op het middelbaar


Na twee maanden plezier (en misschien ook vakantiewerk?) tijdens de zomervakantie is het bijna zover: terug naar de schoolbanken! Ben je er klaar voor om al je vrienden terug te zien? Bij A.S.Adventure vind je al wat je nodig hebt om het nieuwe schooljaar goed in te zetten: een hippe schooltas, een eco-friendly brooddoos en een lekvrije drinkfles bijvoorbeeld.

Kickstart je schooljaar met deze onmisbare schoolspullen

Een nieuwe schooltas of rugzak kiezen voor het middelbaar, dat is pas iets om naar uit te kijken. Kies een exemplaar dat groot en praktisch genoeg is om al je boeken, eten en extra’s in op te bergen.  


Welk formaat van boekentas heb je nodig?

Middelgroot: 20-40 liter

Nog niet teveel ruimte nodig in je rugzak? Dan zit je goed met een middelgrote versie. Je kan er een agenda, pennenzak en twee A4-kaften in kwijt. En geen nood, je brooddoos en drinkfles, wat fruit en laptop of tablet kan er ook in.

Groot: 20-50 liter

Meer spullen meezeulen? Dan is een grote rugzak met een inhoud van 20-50 liter de beste keuze. Naast je agenda en pennenzak, kan je er makkelijk enkele A4-kaften in kwijt. Ook je brooddoos, drinkfles, snacks, laptop en turnkledij stop je er in.


Hoe kies je de beste schooltas?

Groot of kleiner, met felle prints of in een leuke kleur, veel aparte zakjes en vakjes of net heel minimalistisch: er is een rugzak voor iedere leerling. Wij helpen je kiezen!


Alles voor tijdens de pauze

Krakende hersens hebben nood aan versnaperingen én verfrissingen. Voorzie dus een leuke brooddoos en een snackdoosje vol lekkers, naast een goed gevulde drinkfles.


Hoe kies je de beste drinkfles?

Ook op de schoolbanken geldt: stay hydrated! Kies voor een lekvrije, duurzame drinkfles. Zo blijven niet alleen de boeken en kaften, maar ook de natuur intact. Wij helpen je kiezen!Veilig onderweg

Bij 'veiligheid in het verkeer' denkt iedereen meteen aan een helm en een fluohesje. Zeker geen slecht idee, maar het gaat om zo veel meer! Van reflecterende accessoires tot een goede fietstechniek: wij hebben tips.Hoe kies je de beste kinderfietshelm?

Veiligheid boven alles en zéker onderweg naar school en terug naar huis. Het belangrijkste is dat de fietshelm van je kind goed past én dat hij er tof uitziet. Op zoek naar bescherming tegen de regen?

We kunnen er niet omheen: het regent best vaak in ons land. Een goede regenjas is dus absoluut onmisbaar voor op de speelplaats (en op de fiets). Als je in één kledingstuk investeert, laat het dan dit zijn!