Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Patagonia

Kwaliteitsproducten die ontworpen zijn om zo lang mogelijk mee te gaan – dat is waar Patagonia voor staat. Al meer dan 40 jaar weten ze hier dat fast fashion niet alleen onvoordelig is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Zo gebruikten zij als eersten 100% organisch katoen en gerecycleerd polyester voor nieuwe producten: of dat nu warme fleeces, jassen of comfortabele truien zijn.

 

Met wel meer dan 300 duurzame items is het niet moeilijk om een mooi ‘groen’ kledingstuk aan je outfit toe te voegen. Of je nu dat nog onontdekte natuurgebied gaat verkennen of de urban jungle gaat doorkruisen, Patagonia staat altijd voor je klaar. Op vlak van stijl vind je bij hen vooral tijdloos en eenvoudig design – want duurzaam kopen hoeft niet moeilijk te zijn.

 

Minder mooi weer? De Patagonia-regenjassen met Torrentshell-technologie houden elke bui tegen, terwijl je minder snel last krijgt van zweet dankzij het buitengewoon goede ademend vermogen van de stof. Naast hoogstaande technologie geeft Patagonia ook om de natuur, wat zich vertaalt in een zo duurzaam mogelijke productie. Een mooi voorbeeld daarvan is hun NetPlus-initiatief: kapotte plastic visnetten worden gerecycleerd tot een duurzaam materiaalZo raken zeedieren er niet in verstrikt, maar krijgen de netten een tweede leven als donsjas, fleece, short of pet.

 

De allereerste Patagonia-producten werden ontworpen door een groep actieve surfers en klimmers. Ze vernoemden hun bedrijf naar de natuur in het zuidelijke punt van Zuid-Amerika. Een belangrijke ambitie van het merk is om hun CO2-uitstoot te beperken. Zo proberen ze de schadelijke impact op de natuur, waar ze zo dol op zijn, zo klein mogelijk te houden. Daarnaast steunt Patagonia onder andere kleine protestgroepen (grassroots-bewegingen) in hun strijd tegen de klimaatcrisis

-Patagonia-hero1_@2x

-Patagonia-hero2_@2x
gr
gr
Sorteren op: