Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Element

Als je een skater bent en je kent Element niet, dan ben je geen skater. Het merk uit Californië heeft alles in huis voor je leven on the board. De T-shirts en hoodies met het kenmerkende logo, jassen uit bijna onverwoestbare materialen, petten die je beschermen tegen de zon, beanies om je ook in de winter warm te houden: alles om comfortabel te skaten in stijl, voor jong én oud(er).

 

De focus van het merk ligt misschien bij skaters, maar ook als je nog nooit op een board hebt gestaan en gewoon graag streetwear draagt, kan je terecht bij Element. Zou je je stijl omschrijven als nonchalant, relaxed, maar wel met een flinke dosis eigenheid? Style je loose fit broek dan met een warme hoodie met rits of fleece en trek eropuit. De collectie is er zowel voor jongens als heren!

 

Wist je trouwens dat Element al vanaf het begin bekommerd is om het milieu? “Ons doel was simpel: de beste zijn die we konden zijn, op de meest eerlijke en ethische manier”, aldus oprichter Johnny Schillereff. Het logo van het merk is niet voor niets een boom (die ook verwijst naar het hout waar de boards van gemaakt zijn) en de slogan is niet voor niets Wind Water Fire Earth

 

Schillereff weet trouwens waar hij het over heeft. Hij begon al op zijn vijfde met skaten en zijn volledige jeugd werd gevormd door de bossen en ongerepte natuur van Californië. In 1992 richtte hij het merk Underworld Element op, dat later vervelde tot Element Skateboards en ondertussen al jaren de thuisbasis is voor professionele skatersTime to ride!

Hero1_2048x600 - 4
Sorteren op:
2