Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Levi's

Over Levi's - Iedereen kent Levi's van hun iconische jeans, maar je spot hun logo ook op heel wat hippe sweaters en T-shirts. Iedereen is dol op dit merk. Speciaal voor kinderen is er zelfs Levi's Kids. Van skinny tot loose jeans, Levi’s beschikt over een uitgebreide jeans collectie voor zowel dames als heren.

 

Het nummer dat alles veranderde? Dat is de Levi's 501. Deze originele jeans, of zeg maar denimlegende, werd ontworpen in 1873. Van een tijdloos model gesproken! De straight pasvorm is supercomfortabel, maar het is vooral de kwaliteit die het verschil maakt. Ze zeggen niet voor niets: "You wear jeans. You live in Levi's."

 

Of je nu houdt van straight, wide, skinny, Mom jeans, of iets ertussen: bij Levi's zit je voor elk model goed én zit elk model goed. Ja, als het op jeans aankomt, draagt dit merk overduidelijk de broek. Maar ook als je nog iets zoekt om erboven te dragen, hebben ze heel wat comfy sweaters en hoodies in de aanbieding. Of kies een van hun T-shirts waarop het logo van Levi's groot afgebeeld staat. De ultieme statement piece slash liefdesverklaring.

 

Wat Levi's enorm siert, is dat ze zich bewust zijn van hun impact op het milieu én die actief verminderen. Dankzij de Water<Less® technologie, een van hun eigen innovaties, is er bijvoorbeeld minder water nodig voor de productie van Levi's jeans. Sinds 2011 werd zo meer dan 4,2 miljard (!) liter water bespaard. Duurzaamheid zit 'm natuurlijk ook in kwaliteit, en daar kan je bij Levi's écht op rekenen. Hun credo: Buy Better. Wear Longer.

Sorteren op:
2