Björn Borg

Harder, sneller, beter, sterker! Bij Björn Borg houden ze van stevige workouts. Niet om ergens een gouden medaille te scoren, wel om het beste uit jezelf te halen. En om daarna des te meer van een portie chillen te genieten. Dat betekent niet dat je outfit geen goud waard kan zijn! Dames en heren shoppen joggingbroekenT-shirts en topstruien en loungewear voor topprestaties op en naast de piste.

 

De sport- en loungekleding van Björn Borg is niet flashy. Het zijn vooral je prestaties die schitteren. Kies voor je avondsessie voor een legging en tanktop in neutrale kleuren als aloë, grijs of lichtblauw. Of ga voor een all black outfit met een stoere hoodie en comfy joggingbroek. Wil je toch kleur? Dan wordt het zwemmen in een van de zwemshorts met extreem vrolijke prints!

 

Met B. Tomorrow investeert Björn Borg in een duurzamere toekomst. Verwacht producten van topkwaliteit die opgewassen zijn tegen grote uitdagingen en wasbeurten op hoge temperatuur. Verwacht materialen als gerecycleerd polyester, biologisch katoen en natuurlijk rubber. En verwacht dat het Zweedse merk naar 100% duurzame tassen, materialen en verpakkingen streeft. 

 

Wist je dat Björn Borg trouwens genoemd is naar de legendarische Zweedse tennisser, ook wel gekend als the Iceman? Wat in 1984 begon met sportkleding die even sensationeel was als zijn spel en even spectaculair als zijn records, ging via iconische boxershorts uiteindelijk de hele wereld rond. Train to live, en niet andersom!

gr
gr
Sorteren op:
2