CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 22u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 met code EXTRA10

Fietsendragers

Met de fiets op reis is altijd een leuk idee. Ontdek ons ruime assortiment aan fietsdragers en vindt er eentje die perfect bij jouw fiets of auto past. Zo vertrek je met een gerust hart op vakantie.

Filter:
1 artikel
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Hoe kies je de juiste fietsdrager?

Of je nu een weekendje weg bent of voor langere tijd eropuit trekt, het is altijd leuk om een mooi fietstochtje te maken. Wanneer je met de auto en de fiets eropuit trekt, is het uiteraard belangrijk een fietsdrager te selecteren die past bij jouw auto en fiets. Hulp nodig bij het kiezen van een goede fietsdrager? Wij helpen je graag verder.

Stap 1: Hoe zwaar is je fiets?

Fietsen vind je in alle vormen, maten en ook gewichten. Het is dan ook belangrijk om een fietsenrek te kiezen die jouw fiets kan dragen. E-bikes zijn doorgaans heel wat zwaarder dan een normale fiets dankzij de batterij en de motor. Kijk dus het laadvermogen van het fietsenrek en het maximale gewicht per fiets goed na.

Stap 2: Hoeveel fietsen neem je mee?

Ga je alleen op reis, of fiets je liever met de hele familie? Ga na hoeveel fietsen je maximaal wilt vervoeren en kies een drager navenant. Op de meeste fietsenrekken kun je makkelijk en veilig twee à drie fietsen vervoeren.

Stap 3: Van welke stekker is de fietsendrager voorzien?

Vele fietsendragers die achteraan de auto gemonteerd worden, zijn voorzien van een stekker. Deze stekker voedt de stoplichten en de pinkers op het fietsenrek. Heel wat oude auto’s zijn uitgerust met een 7-polige ingang terwijl nieuwe auto’s vaak een 13-polige ingang hebben. Er zijn echter ook fietsendragers met een duo stekker die voor beide ingangen geschikt zijn.

Kies uit onze vele topmerken

Bij A.S.Adventure vind je een uitgebreide collectie fietsenrekken en fietsdragers geschikt voor iedere fiets en auto. Kies uit onze vele topmerken – als Pro-User en Thule – en vind de perfecte fietsendrager voor je volgende vakantie.

 

Heb je toch nog vragen over de aankoop van je nieuwe fietsendrager? Onze klantendienst staat elke dag voor je klaar van 10.00u tot 22.00u.