Departement
Merk
Kleur
Prijs
Exclusief online

Fietscomputers

Rijd nooit meer verloren of krijg een gedetailleerd beeld van je fietstraining. Fietscomputers vind je zowel voor de fervente wielertoerist als voor mensen die graag een rustig ritje door de natuur willen maken. Of je nu op zoek bent naar een behulpzame GPS of meer inzicht wilt in je wielertraining, een fietscomputer kan het allemaal.

Sorteren op:
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Waar moet je op letten bij het kopen van een fietscomputer?

Vooraleer je een fietscomputer aanschaft, denk je best even na over de functionaliteit en het beoogde gebruik. Fietscomputers durven heel wat in prijs verschillen afhankelijk van de werking en het soort gegevens de computer opslaat en weergeeft. Recreatieve fietsers hebben namelijk vaak geen boodschap aan hartslagmeters, calorieverbruik of uitgebreide statistieken terwijl heel wat sportievelingen graag alles tot in detail op een aan hun fietscomputer gekoppelde app bekijken.

Fietscomputers voor recreatieve fietsers

Voor de recreatieve fietser zijn er fietscomputers die gegevens zoals snelheid en afstand bijhouden. Wie liever geen kaart aan het stuur vastspeldt, kan opteren voor een fietscomputer met navigatie. Fietsnavigatie werkt net zoals de navigatie in je auto. Je kan zelf een route uitstippelen of de gps er eentje voor jou laten kiezen. Op die manier win je tijd en krijg je altijd heldere instructies voor de te volgen route.

Fietscomputers voor sportieve fietsers

Voor wie het allemaal wat sneller en sportiever mag, zijn er fietscomputers die naast de snelheid en afstand ook je calorieverbruik en je hartslag meten. Op die manier krijg je een goed inzicht in je trainingen en kan je precieze doelstellingen zetten en effectiever trainen. Heel wat fietscomputers laten je jouw gereden ritten ook koppelen aan mobiele applicaties zoals Strava. Zo verkrijg je een dag-op-dag overzicht en inzicht in je wielertraining.

 

Heel wat fietscomputers komen momenteel met uitgebreide fietsnavigatie. Fervente fietsers – zowel sportief als recreatief, kunnen gebruik maken van deze behulpzame en pientere fietstool om routes uit te plannen. Op die manier rijd je nooit meer verloren en hoef je geen kaarten meer aan te schaffen of mee te zeulen.

Kies uit onze vele topmerken

Bij A.S.Adventure vind je een uitgebreide collectie fietscomputers om een inzicht te krijgen in zowel je route als je fietstocht. Kies uit onze vele topmerken – als Garmin en Cat Eye– en vind de perfecte fietscomputer voor je volgende fietstocht.

 

Heb je toch nog vragen over de aankoop van je nieuwe fietscomputer?  Onze klantendienst staat elke dag voor je klaar van 10.00u tot 22.00u.