Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Only Play

De looks van je favoriete kledingmerk ONLY combineren met het comfort van een op-en-top sportoutfit? Dat is exact wat ONLY doet met ONLY PLAY: sportkleding voor dames die er goed uit willen zien tijdens hun workout. In de collectie vind je sport-bh’s, sportshirts, sporttruien en sportbroeken. Klaar voor de start?

 

Of je nu gaat bootcampen met vriendinnen in het park, in de fitness gaat bench pressen, of een verkwikkende yogasessie volgt: met de outfits van ONLY PLAY doe je het in stijl en comfort. Alle items zijn gemaakt van een luchtig materiaal dat snel vocht absorbeert. Combineer bijvoorbeeld een kleurrijke legging met stevige sport-bh met trendy print. En is het wat kouder buiten, trek er dan een sportieve trui over aan. 

 

ONLY PLAY is onderdeel van ONLY, het favoriete merk van dames met karakter die houden van creatieve ontwerpen met een vleugje vintage. Ooit stond het Deense merk vooral bekend om z’n uitgebreide collectie denim. Maar zeker met de toevoeging van ONLY PLAY vind je ondertussen al wat je als vrouw kan wensen in de rekken. Van chill, tot stylish, tot sporty. 

 

Wist je dat ze bij ONLY ook een positieve impact willen hebben op het milieu, op de werkomstandigheden van hun werknemers en op de fashion industrie als geheel? Onder de noemer Fashion FWD gebruiken ze duurzame materialen, besparen ze zoveel mogelijk water en zetten ze in op hernieuwbare energie. Good vibes ONLY!

Sorteren op:
2