Sprayway

Geboren in de bergen, gevormd door de weersomstandigheden in het Peak District: bij Sprayway weten ze wat ze moeten aanvangen met regen, wind en koude. Al meer dan 40 jaar lang leggen liefhebbers van the great outdoors hun avontuurlijke lot in de handen van het Britse merk. Want met hun technische jassen, fleeces, broeken en T-shirts voor dames en heren krijgt geen enkele rukwind of plensbui je klein!

 

In het assortiment vind je zowel tried and tested bestsellers als nieuwigheden die barsten van de moderne technologieën en materialen, zoals Gore-Tex, Polartec, Gore Windstopper en veel meer. En het beste van al: je ziet er niet uit als een verdwaalde boswachter. Maar gewoon als een buitenmens die van functionele, mooie kleding houdt.

 

Als merk met een hart voor buiten, wil Sprayway onze natuur ook zo goed mogelijk beschermen. Ze gebruiken bijvoorbeeld geen schadelijke chemicaliën voor hun producten, om mens en natuur te beschermen. Hun Gore-Tex producten worden afgewerkt met een DWR-laag (waterafstotende laag) die geen PFC’s bevat. En ook de mensen die deze items maken, mogen gerust zijn dankzij gegarandeerd veilige en eerlijke werkomstandigheden. 

 

Sprayway komt uit de koker van John en Simon, twee absolute tegenpolen. De een dronk z’n thee graag met melk, de ander puur en sterk. Maar de combinatie werkte, dankzij een gedeelde passie voor rainwear. De eerste items in hun collectie waren nylon poncho’s voor zeilers. En of die bestand moesten zijn tegen een hoop water! Met Sprayway kan je dus zeker zijn dat je het droog houdt. Op een traantje van ontroering om al die natuurpracht na, natuurlijk.

gr
gr
Sorteren op: