Name it

Over Name it - T-shirtsbroekenjumpsuits voor kinderen: you name it! Het Deense Name It ontwerpt speelse en betaalbare mode voor stoere kids: van baby’s tot peuters, van kinderen tot tweens en tieners. Want het is niet omdat je (meer dan) een meter kleiner bent dan je ouders, dat er geen (minstens) even groot stijlicoon in je zit.

 

Heb je thuis een avontuurlijke kerel of stoere griet rondlopen? Laat ze een warme trui combineren met een robuuste jeans en stuur ze snel naar buiten. Eerder een fashionista in spe in huis? Kies voor hen een stijlvol hemd of elegante blouse en combineer met een geklede broek of fleurige rok!

 

Voor kinderen is het vooral belangrijk dat ze lekker kunnen spelen en goed in hun vel zitten. Bij Name It maken ze daar een hoofdzaak van: stoffen als polyester en katoen zijn zacht voor de huid en stretchen mee met alle avonturen. Name It kinderkleding kan ook tegen een stootje: zelfs veel wasbeurten of valpartijen krijgen de outfits niet snel klein.

 

En ook voor je kids mag het duurzaam zijn, toch? Goed nieuws: Name It gebruikt nu al voor bijna de helft biologisch katoen in hun kleding, maar wil daar tegen 2025 de volle 100% van maken. Zo willen de Denen betere omstandigheden creëren voor het milieu, de fabrikanten en de kids die de kleding dragen. Dat alles onder het motto 'Better together'!

Sorteren op: