Adidas

filter:
126 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

Over Adidas

It’s all about sport. Daar staat Adidas voor. Aangezien sport steeds belangrijker wordt in het dagelijks leven, gaat alles bij Adidas terug tot sport. Door sport kan Adidas niet alleen een belangrijke impact hebben op het dagelijks leven, maar Adidas wil ook het beste sportmerk van de wereld zijn. Adidas ontstond in Duitsland, “The World of Sports”.

 

De oprichter van Adidas is Adi Dasler. Het was zijn grote doel om atleten steeds beter te maken en de consument centraal te stellen. Daarom streeft Adidas dan ook naar constante innovatie bij alle producten. In het aanbod van Adidas vind je sportkleding, badmode en zonnebrillen.

Het aanbod van Adidas

Adidas sportkleding

Dankzij de stijlvolle sportoutfits van Adidas ben jij binnenkort de ster van de gym of sportschool. Adidas heeft alle kledij voor je volgende training: een loopsessie, een workout in de fitness of je volgende yogales… Dankzij de ademende stoffen van Adidas geef je het beste van jezelf! De speciale Adidas Training collectie heeft alles wat je nodig hebt om optimaal voorbereid te zijn: trainingsshirts, shorts, broeken en nog veel meer! 

Adidas Techfit en Adidas Clima Essentials

Dankzij de Adidas Techfit en Adidas Clima Essentials collectie krijg je de beste ondersteuning die je nodig hebt tijdens je workout en hou je het hoofd koel of net warm tijdens je training.

Adidas zonnebrillen

In de collectie van Adidas vind je ook de perfecte zonnebril voor tijdens jouw workout. Een sportzonnebril verschilt van een gewone zonnebril in een aantal opzichten. Ten eerste heb je nood aan een flexibele montuur die geen druk uitoefent, zodat je deze bijna niet voelt. De voornaamste functie van een zonnebril is natuurlijk dat deze een degelijke UV-bescherming biedt. Met een Adidas zonnebril ga je met een gerust hart buiten sporten.