Maat
Kleur
Prijs
Materiaal
Exclusief online

Toilettassen

Wanneer je op reis gaat is een goede toilettas onmisbaar. Je shampoo die plots in je koffer openspringt of een tandenborstel die los in je tas rondslingert – niet echt ideaal. Toilettassen vind je in alle maten en vormen, in alle kleuren en patronen. Van een toilettas die je makkelijk aan de haak kan hangen tot toilettassen waarin je al je make up kwijt kan. Kies je favoriete stijl op basis van je toiletgerief en je wensen.

Sorteren op:
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Toilettassen in vele maten en vormen

De klassieke toilettas is niet meer dan een waterdichte zak waar je in alle gemak je tandenborstel en douchecrème kwijt kan. Vaak hebben ze een rits bovenaan en enkele basiscompartimenten binnenin waar je eventueel enkele pleisters of wat oorwatjes kan stoppen. Dit soort toiletzakken zijn perfect voor avonturiers die licht reizen en niet al te veel toiletgerief meenemen.

 

Wanneer je van orde houdt en alles liefst opbergt in aparte compartimenten opteer je best voor een toilettas die je kunt oprollen. Deze tas rol je uit en verbergt heel wat speciale compartimenten voor tandenborstel, zeep, watjes en andere benodigdheden. Daarbij komen deze tassen vaak met een haak waardoor hij makkelijk op te hangen is in de badkamer. 

 

Ben je van plan heel wat make up of grote bussen shampoo of douchezeep mee te nemen? Dan kies je best voor een toilettas vanity case. Hoewel deze toilettas geen of nauwelijks compartimenten heeft, is deze toilettas de grootste in zijn soort. Hij is vaak groot genoeg om naast toiletgerief en make up ook moeiteloos shampoo, douchecrème of zonnemelk mee te nemen.

Toilettas mee in de handbagage

Wanneer je op reis gaat met het vliegtuig en je toiletgerief in je handbagage moet stoppen, opteer je best voor een doorzichtige toilettas. Het is immers verplicht dat al je vloeistoffen en gels verpakt worden in een doorzichtige hersluitbare tas met een maximale capaciteit van 1 liter. Wil je vermijden dat je je favoriete shampoo of parfum moet achterlaten bij de controle? Zorg ervoor dat al je vloeistoffen en gels in verpakkingen zitten van maximaal 100 ml.

Kies uit onze vele topmerken

Bij A.S.Adventure vind je een uitgebreide collectie toilettassen voor elke trip. Kies uit onze vele topmerken – als Vaude en Eagle Creek  – en vind de perfecte toilettas.

 

Heb je toch nog vragen over de aankoop van je nieuwe toilettas? Onze klantendienst staat elke dag voor je klaar van 10.00u tot 22.00u.