image link

Sale tot -40 %

On

Over ON - ON specialiseert zich in kwaliteitsschoenen die zowel op de piste, als in modieuze grootsteden en tijdens ultramarathons hun weg vinden. In de collectie vind je ook T-shirts, broeken, truien, jassen en sokken. Meer dan enkel schoenen dus! De volledige collectie is ontworpen voor echte avonturiers en zorgt ervoor dat je naar buiten wíl gaan, maar ook buiten wil blíj́ven. Eenvoudig en stijlvol, bomvol functionaliteiten, met oog voor detail. Zwitserser dan dat wordt het echt niet.

 

Zachte landingen, stevige starts: dat is de basis van alle ON schoenen. Daarvoor gebruiken ze een combinatie van CloudTec®-demping met een reactief Speedboard®. Zodra je de grond raakt, dempen de rubberen Cloudelementen zowel de verticale als de horizontale krachten. Zo ben je meteen weer klaar voor de volgende stap. Met een van hun sportschoenen loop je recht van je training naar full on race day. 

verovert trouwens niet enkel in sneltempo de harten en voeten van lopers overal ter wereld, maar ook van wandelaars. Met een paar wandelschoenen van het merk geniet je van uitstekende demping en grip, al dan niet in een waterdicht jasje. Aan jou de keuze! Comfort is in elk geval altijd verzekerd.

 

Het merk zag in 2010 het levenslicht in de Zwitserse Alpen en komt uit de koker van voormalig professioneel athleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Allemann en Caspar Coppetti. Olivier wilde na zijn carrière een schoen ontwikkelen die hem het perfecte hardloopgevoel zou geven. Samen met David en Caspar slaagde hij erin de hardloopwereld zelfs definitief te veranderen! Prestatietechnologie gecombineerd met buitensportfunctionaliteit: da’s Zwitserse degelijkheid op het hoogste niveau.

gr
gr
Sorteren op: