CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 18u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 | + Gratis levering

Handbagage

Filter:
22 artikelen
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Afmetingen handbagage vliegtuig

Je handbagage moet je kunnen opbergen in het bagagecompartiment bovenaan of in de vrije ruimte onder de zetel voor je. Daarom is het belangrijk dat je rekening houdt met de maximale afmetingen van je tas of trolley. Standaard mag je handbagage niet groter zijn dan 55x40x20 cm. Toch raden wij je aan om voor je vertrek navraag te doen bij je luchtvaartmaatschappij.

 

Bovenop je handbagage mag je nog 1 extra item meebrengen aan boord van het vliegtuig. Dit kan bijvoorbeeld een handtas of laptoptas zijn. Wij raden je aan om je waardevolle voorwerpen (gsm, portefeuille, etc.) niet in je handbagage te steken. Wanneer de opbergruimte in de cabine te beperkt is, is het immers mogelijk dat de luchtvaartmaatschappij je handbagage in het bagageruim moet opbergen.

Wat mag ik niet meenemen in mijn handbagage?

De hoeveelheid vloeistoffen en gels die je in je handbagage mag meenemen is strikt beperkt. Zo zijn vloeistoffen enkel toegelaten in containers van max. 100ml en moet je deze flesjes verpakken in een hersluitbare, doorzichtige tas. De totale inhoud van deze tas mag samen niet groter zijn dan  1 liter. Geneesmiddelen voor tijdens de vlucht zijn wel toegestaan indien je een bewijs hebt van je dokter. Ook babyvoeding is eveneens toegestaan.

 

Meer informatie vind je op de website van Brussels Airport.

Kies uit onze vele topmerken

Bij A.S.Adventure vind je een uitgebreid aanbod handbagage koffers en tassen. Kies uit onze vele topmerken – als Samsonite, Eastpak – en vind de geschikte tas voor op het vliegtuig.

 

Heb je toch nog vragen over de aankoop van je nieuwe koffer? Onze klantendienst staat elke dag voor je klaar van 10.00u tot 22.00u.