Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

PME Legend

Een stoere look in een tijdloos jasje: dat is waar PME Legend voor staat. Dit Nederlandse merk werd geïnspireerd door onvermoeibare vrachtpiloten die kilometers ver vlogen om de meest exotische uithoeken van de wereld te zien. Diezelfde vrijheid vind je terug in hun premium kledinglijn voor mannen. Stijlvolle shirts, broeken en truien voor elk moment – waar je ook bent.

 

Elk product is ontworpen op basis van vijf kernwaarden: mannelijk, authentiek, avontuurlijk, duurzaam en comfortabel. En dat voel je. Met de iconische jeans van PME Legend kan je look al niet meer stuk, letterlijk en figuurlijk. Laat je verrassen door de perfecte pasvorm en de duurzaamheid van deze spijkerbroeken. En maak je outfit daarna compleet met een stijlvol shirt of t-shirt. Perfect voor op kantoor, maar ook voor een avondje op café na je werkdag – zeker onder een authentieke pilotenjas. Wordt het buiten toch wat frisser? Met een comfortabele trui van PME Legend heb je nergens meer last van.

 

PME Legend wil met haar collectie een eerbetoon zijn aan alle ontdekkingsreizigers die de wereld als piloot hebben verkend. Sinds 1992 is het merk een bekende speler geworden op het gebied van mannenmode. Kort gezegd: straffe outfits voor straffe mannen.

Sorteren op:
2