CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 18u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 met code EXTRA10 | + Gratis levering

Sporthorloges

Een sporthorloge is een onmisbaar hulpmiddel voor wie graag op de hoogte blijft van al zijn sportprestaties. Met dit handig toestel kan je immers gemakkelijk al je sporttrainingen nauwkeurig bijhouden, analyseren en vervolgens verbeteren. Wil je een nieuw sporthorloge kopen, maar weet je niet wat kiezen? Afhankelijk van je (sport)activiteiten en wensen hou je best rekening met andere functionaliteiten.

Filter:
19 artikelen
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Personal trainer aan je pols

Wil je trainen voor een bepaald doel? Een marathon uitlopen bijvoorbeeld. Dan is een sporthorloge het ideale hulpmiddel om je te helpen. Dankzij allerlei functionaliteiten kan je immers gemakkelijk je sportprestaties – en alledaagse activiteiten – verbeteren en analyseren. Zo zijn de meeste sporthorloges standaard voorzien van een hartslagmeter en gps-sensor waardoor je eenvoudig je calorieën, afstand en snelheid kan bijhouden.

Welk sporthorloge past bij jou?

Wil je een nieuw sporthorloge kopen? Afhankelijk van wat je juist wilt meten en bijhouden, heb je andere functionaliteiten nodig.

  • Hartslagmeting: wil je je conditie gericht verbeteren? Dankzij het meten van je hartslag krijg je meteen inzicht in je prestaties. Zo kan je efficiënter en gerichter trainen. Kies voor een geïntegreerde hartslagsensor of hartslagband.
  • GPS-sensor: wil je graag je afgelegde route, snelheid en afstand meten? Zorg er dan voor dat je sporthorloge is voorzien van een GPS-sensor. 
  • Waterdichtheid: beoefen je een watersport? Dan is het uiteraard belangrijk dat je kiest voor een waterdicht sporthorloge. Bovendien bestaan er sporthorloges die gericht zijn op het zwemmen. Zo kan je je zwemprestaties (afstand, aantal slagen, etc.) eenvoudig meten.

Geen idee welke functies jouw sporthorloge nodig heeft? Kies je horloge op basis van je (sport)activiteiten en vind het toestel dat past bij jouw specifieke wensen. Onze expert zette alvast de belangrijkste sporthorloges op een rijtje:

Kies uit onze vele topmerken

Bij A.S.Adventure vind je een uitgebreid aanbod sporthorloges voor het opvolgen van al je sportprestaties en alledaagse activiteiten. Kies uit onze vele topmerken – als Garmin en Polar – en vind het geschikte sporthorloge voor al jouw sportactiviteiten.

 

Heb je toch nog vragen over de aankoop van je nieuwe sporthorloge? Onze klantendienst staat elke dag voor je klaar van 10.00u tot 22.00u.