GOREWEAR

Dat ene membraan dat volledig waterdicht is, maar wel ademt als de beste? Het iconische GORE-TEX-membraan! Je vindt het in tal van technische kleding van de grootste outdoormerken overal ter wereld. Maar de bedenkers, dat zijn de genieën van GOREWEAR: het Amerikaanse merk dat de ene na de andere innovatieve technologie in hun fietskleding en activewear voor dames en heren steekt.

 

Of je nu het onvoorspelbare weer in de bergen tegemoet loopt of met de koude wind in de haren kilometers vreet op de fiets: GOREWEAR heeft de juiste technische outfit voor je. De fietsshirts zien er minimalistisch uit, maar ze zijn superlicht, hebben mesh inzetstukken waar je de koele bries het meest waardeert en ze voeren je zweet snel af. 

 

Wordt het kouder? Trek er dan een fietsjas met GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER over aan: het membraan dat niet waterdicht, maar wel volledig winddicht is. Met een lange of korte fietsbroek houd je je onderkant tevreden. En als je ook daar nattigheid voelt, biedt een stevige regenbroek de juiste bescherming.

 

Ook aan accessoires is er in de collectie geen gebrek. Handschoenen, overschoenen, arm- en beenstukken, hoofdbanden, mutsen… Als sporter of pendelaar kom je eigenlijk niets tekort. Maar dat hoeft ook niet te verbazen, want GOREWEAR is het project van twee enthousiaste fietsers die in 1985 de Alpen doorkruisten. Een natte en koude onderneming, die hen inspireerde om het eerste GORE-TEX wielervest te ontwerpen. The pure power of invention, dat is GOREWEAR.

Vind snel wat je zoekt

Alle producten
gr
gr
Sorteren op: