The North Face

The North Face dankt haar naam aan de meest uitdagende en koudste kant van elke berg die je kan beklimmen: de noorderkant. Met haar duurzame en stijlvolle kleding belichaamt het Amerikaanse merk de motivatie en kracht die je nodig hebt om elke piek in je leven te bereiken – of het nu gaat om topsport, een avontuur in de wildernis of je dagelijkse strijd in de urban jungle.

 

Kenmerkend voor The North Face zijn de superieure materialen en het praktisch design. Zo zijn de DryVent en Futurelight-technologieën echte koplopers op het gebied van waterdichte outdoorkledij. Het duurzame membraam van de Futurelight schoenen, jassen en broeken is uniek door haar minuscule poriën die niet zichtbaar zijn met het blote oog. Of neem de iconische jassen met ingebouwde Thermoball-technologie: geschikt voor elk seizoen, lichtgewicht, warmteversterkend en verstevigd op alle plaatsen waar de kou normaal binnendringt.

 

The North Face is er verder niet alleen om elke uithoek van de planeet te ontdekken, maar ook om ze te beschermen. Door in te zetten op gerecycleerde materialen en duurzamere producten gaat het merk in tegen het groeiende probleem van de fast fashion-industrie. Want kleding die ontworpen is om langer mee te gaan is niet alleen goed voor jou, maar ook beter voor de aarde. Kwaliteit van wereldformaat, dus.

 

Het is niet zomaar dat The North Face al bijna 60 jaar lang staat voor innovatieve outdoorkledij van sterke materialen. Wat ooit begon als een gespecialiseerde winkel voor natuurliefhebbers in San Francisco is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal boegbeeld voor stijlvol en functioneel design. Al van bij het begin sponsort het merk expedities naar de verste uithoeken van de aardbol. Van urban jungle tot ijzige bergtop: Never stop exploring.

Vind snel wat je zoekt

Alle producten
kg
kg
gr
gr
Sorteren op: