Navigatietoestellen

Gaan wandelen is niet alleen rustgevend, het biedt ook nog ontzettend veel andere voordelen. Je gezondheid gaat er op voorruit, het is een goede remedie tegen stress, het is goed voor je nachtrust en niet te vergeten: je krijgt er een goed humeur van! Kortom, geregeld een lange wandeltocht maken is goed voor je. Maar ook iedere dag een halfuurtje gaan wandelen kan een echte boost geven aan je lichaam. Of je nu gaat voor een korte wandeling in het bos of je klaarmaakt voor een intensieve trekkingtocht in de bergen. Met de juiste uitrusting ben je op alles voorbereid. Kies de juiste wandelschoenen, -kleding en -accessoires en geniet in alle comfort van je wandeltocht.

Veel bestuurders vertrouwen de dag van vandaag blindelings op hun autonavigatie. Daarom is het belangrijk een kwalitatief GPS-systeem in de auto te voorzien. Heel wat moderne navigatietoestellen komen met handige snufjes zoals handenvrij (handsfree) bellen, live verkeersinformatie, of zelfs ingebouwde wifi. 

Meer en meer recreatieve en sportieve fietsers stappen over naar fietsnavigatie. Deze kleine GPS-systemen zijn aan het stuur gemonteerd en navigeren je langs de mooiste fietsroutes. Niet alleen rijd je nooit meer verloren, veel fietsnavigatietoestellen houden ook je snelheid, afstand en zelfs route bij.

Ben jij een fervente wandelaar? Dan is wandelnavigatie wat voor jou! Met een wandelgps hoeven outdoor enthousiastelingen en hun geliefden zich geen zorgen te maken. Ook al ben je buiten mobiel bereik, jouw wandelnavigator communiceert per satelliet met familie en vrienden. Op die manier kun jij je locatie delen, navigeer je moeiteloos door onbekend terrein en heb je altijd toegang tot levensbelangrijke SOS-functies.

Wandelaars of lopers die niet direct de onbewoonde wereld intrekken, kunnen gebruik maken van navigatiehorloges. Deze slimme sporthorloges sturen je moeiteloos van A naar B of laten je mooie routes uitstippelen.

Deze sporthorloges met navigatie registreren eveneens je hartslag, de afstand die je wandelt en je snelheid. Net zoals bij andere smartwatches kun je in deze sporthorloges telefoonnummers opslaan. Je kan er ook vaak mee betalen en ze fungeren tevens als mp3-speler.  

Meer over navigatietoestellen