Inspirerende outdooroutfits

Ready for holiday?

Welke bestemming deze zomer ook op je wacht, je avontuurlijke ziel verdient de juiste trekking outfit. Van wandelschoenen die als gegoten zitten, tot comfortabele en ademende shirts: are you in?


Shop the look


Jij de plannen, wij de uitrusting

Op kampeervakantie met de tent, van de piste sjezen op de latten of staycation in je achtertuin: één zijn met de natuur kan je overal. Wil je zorgeloos op avontuur met uitrusting van topkwaliteit? Ontdek dan snel ons verhuuraanbod, het hele jaar door!

Ontdek meer over verhuur

Shop the look

Shop the look

Shop the look

Zo beschermt insectwerende kledij


Jungletocht in de tropen of wandeling in de Ardennen? Met insectenwerende kledij hou je de muggen op een veilige afstand.

Meer over anti-insectenkledij

Meer insectwerende kledij


Shop the look

Merk in de kijker


Op zoek naar een outfit met een rebels kantje? Een originele look waar de creativiteit vanaf spat? Dan is de Outdoor Originals collectie exact wat je zoekt. Exclusief online en bij A.S.Adventure Antwerpen, LeuvenSchoten, Toison d'Or en Gent.


Shop the look

Onze favoriete Outdoor Originals items


Laat je verder inspireren

Feel great out there

Niet te warm, niet te koud: de lente is hét seizoen bij uitstek voor actieve avonturen. De juiste outfit houdt je temperatuur perfect op peil, terwijl je zweet toch kan ontsnappen. Genieten maar!Shop the look


PRODUCT IN DE KIJKER

Klättermusen Tourpack Brimer


•     Zeer licht en ongelofelijk slijtvast

•     Ook in de kleinste details zeer hoogwaardige afwerking

•     Multifunctionele rugzak met alpine-insteek

 

Ontdek dit product


Shop the look

Onze service stopt niet bij je aankoop. Hoe beter je je materiaal verzorgt achteraf, hoe langer het in topconditie blijft. Daar helpen we je graag bij! Met Care & Repair zorgen we ervoor dat je zelf aan de slag kan met onze tips en producten. Of laat het gewoon aan onze professionals over. Easy!

Nieuw: geniet van 25% korting op onze wasservice vanaf 4 stuks.


Shop the look