Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

K-Way

Over K-Way - “Heb je je kawee mee, want het gaat regenen hé?” Je herinnert je de schoolreisjes wel, waar je volledig gepakt en gezakt met K-Way-regenjas en lunchbox in je rugzak op de bus stapte. Al jarenlang is K-Way meer een soortnaam dan een merknaam. Wie aan een regenjas denkt die je in z’n eigen jaszak kan opbergen, denkt aan de kleurrijke exemplaren van het Franse merk.

 

Van regenjas tot winterjas, kort of lang, gedragen door sportievelingen of eerder als kleurrijke noot in je casual outfit: welke stijl je ook kiest, een K-Way-jas kan iedere gedaante aannemen. Je verzekert jezelf van een jas die niet alleen oerdegelijk en compact is, maar bovenal winddicht, waterdicht en ademend

 

Dé klassieker is Le Vrai Claude. De naam van het model verwijst naar het feit dat dit de allereerste jas was die in 1965 werd ontworpen door de oprichter, Léon-Claude Duhamel. Een flashback naar je kindertijd, gecombineerd met hedendaagse technologie. De jas is gemaakt van duurzaam ripstop nylon, heeft een verstelbare kap en elastische polsen.

 

Ondertussen vind je naast deze klassieker ook gevoerde jassen en softshells in de collectie, voor mannen, vrouwen én de kleinste avonturiersSinging in the rain was nog nooit zo kleurrijk!

Sorteren op: