CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 18u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 met code EXTRA10 | + Gratis levering

K-Way

Over K-Way - Sportief én elegant. Bij K-Way krijgt de mode een tijdloze stijl met onberispelijke lijnen.

K-Way lanceert een nieuwe kijk op het onmisbare: het bijna vergeten hebbedingetje uit onze kindertijd herprofileert zich tot een tijdloze kostbaarheid.

Het legendarische nylon regenjasje dat vroeger de trouwe metgezel was van verstokte reizigers, fanatieke sportievelingen en eeuwig jonge avonturiers, heeft opnieuw de wind in de zeilen! Indertijd werd K-Way geroemd om zijn technische en functionele kwaliteiten, bijeengepropt in een minuscuul zakje. Vandaag geeft K-Way met een aanstekelijk dynamisme een nieuwe interpretatie aan de codes van de mode. Het Franse – later Italiaanse – regenjackje werd in 1965 door Léon-Claude Duhamel uitgevonden en verfijnd. Vandaag is het heruitgevonden, maar blijft het trouw aan de nostalgie van zijn fans, zijn geschiedenis en zijn knowhow.

K-Way blijft een hebbeding dat ontsnapt aan het trieste lot van het anonieme regenjasje. Het merk pakt uit met nieuwe stoffen en prints, en wordt ook averechts gedragen. Van trendy chic tot geïmproviseerd sportief, van sober tot avant-garde, van kort en getailleerd tot lang en ruimer: de windstopper neemt alle gedaanten aan en voegt aan je garderobe een vleugje regen en zonneschijn toe. De beroemde moederfirma heeft nog altijd oog voor detail en kijkt voortaan verder dan de elementaire en sportieve paden: K-Way staat voor kwaliteit en duikt op in de meest prestigieuze uitstalramen van België.

Trendy en uniek: K-Way incarneert het ideale compromis om het hele seizoen droog te blijven. K-Way staat voor behoud van een klassieke filosofie, vertaald in een eigentijdse optiek, voor een tijdloze stijl en een weergaloos comfort!

Filter:
18 artikelen
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken