Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Zomerse strandoutfits
Vamos a la playa: kidsproof stranden op Ibiza

Zin in zon, zee en strand? Ibiza heeft talrijke stranden en baaien, van groot tot ieniemienie. We nemen je mee naar de leukste kidsproof stranden op het eiland.


•    Cala Vadella: Deze rustige baai is populair bij families dankzij het grote zandstrand, ondiep water én leuke restaurantjes. Het jonge volkje heeft veel ruimte om te spelen en om zandkastelen te bouwen. Bovendien is dit een topspot om te zwemmen en snorkelen!

•    Cala Llenya: Een mooi, breed strand met fijn zand. Er is een kleine chiringuito op het strand en picknickplekken onder de dennenbomen. Zelfs tijdens het hoogseizoen is dit een van de rustigere stranden.

•    Portinatx: Klein, rustig en o zo fotogeniek! Je kids kunnen hier naar hartenlust pootjebaden in het ondiepe water, schelpen zoeken of zandkastelen bouwen.

Te huur

Jij de plannen, wij het materiaal.At the beach

Van een klein plonsbadje tot een echt waterpretpark, een zwemvijver of de zee: als er maar kan geplonst worden! Niets maakt kinderen zo gelukkig als 'bommetjes' doen en in het rond splashen. Haal nu alles in huis voor een spetterende zomer!

Merk in de kijker

Mee met de nieuwste trends | Gemaakt van soepele stoffen | De kleuren blijven mooi, ook bij intensief gebruik

Shop the look


Haal alles uit een zomers dagje


Haal samen met je kroost het beste uit elke zonnestraal: wij hebben tips voor leuke zomeractiviteiten, buitenspeelgoed, zonnebescherming en nog meer summer essentials. Of huur eens een set om te suppen! Pret gegarandeerd.

 

Ontdek hier meer


Shop the lookSlippers voor elke gelegenheid

Van simpele teensletsen om kwetsbare voetjes niet te verbranden aan het zwembad, tot stevigere slippers om mee op strandwandeling te gaan: in ons aanbod vind je voor elke gelegenheid het geschikte schoeisel.


Shop the look


Bescherm je kids tegen de zon

Een kinderhuid is gevoeliger dan die van jou. Maar op zo'n stralende zomerdag is het niet evident om je kinderen (tijdig) goed in te smeren. Dé oplossing: beschermende uv-kleding. Want hoe meer je bedekt, hoe minder je kan verbranden.Shop the look
Shop the lookShop the look

Merk in de kijker

Vrolijke Deens kinderkleding | Met oog voor detail en kleur | Humor staat voorop, voor jongens én meisjes


Shop the look