Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

LOWA

Je ziet ze op wandelpaden overal ter wereld: de LOWA Renegade en de LOWA Renegade GTX Mid wandelschoenen. Het zijn dan ook de absolute bestsellers onder de instapmodellen (pun intended) voor bergliefhebbersDeze alleskunners vinden echt overal hun weg: van losse zandpaden tot een eerste tour in het middengebergte. Op zoek naar een meer casual model waarmee je van je dagelijkse ommetje plots een flinke stadswandeling maakt? Ook dat heeft het merk in de aanbieding. De LOWA Malta (getest door onze collega Arne) is dan weer het summum van veelzijdigheid: een stevige stapschoen met urban look. 

 

Het allerbelangrijkste is dat je LOWA-bergwandelschoen comfortabel is en goede ondersteuning biedt. Aangezien geen voet hetzelfde is, zorgde LOWA als één van de enigen voor verschillende soorten leesten: eentje speciaal voor vrouwen, een smallere, een bredere en zelfs een extra brede leest voor wie op grote voet leeft. 

 

Of je nu gaat wandelen in eigen land of besneeuwde bergtoppen opzoekt, een citytrip of een huttentocht maakt, met een paar LOWA-wandelschoenen aan je voeten blijf je overal overeind. Het Duitse merk werd in 1923 (dit jaar exact 100 jaar geleden) opgericht door Lorenz Wagner, zoon van een lokale schoenmaker, en groeide ondertussen uit tot één van de marktleiders in Europa.

 

Het gevoel dat je bij de schoenen hebt, is alsof je voeten in een zachte lederen zetel zakken. LOWA gebruikt alleen speciaal geselecteerde koeienhuiden uit Europa, die volledig vrij zijn van verontreinigende stoffen. Ze werken enkel samen met Europese looierijen die ecologisch en maatschappelijk verantwoord produceren. Verder vind je in de schoenen geen dierlijke producten, zélfs niet in de lijm. Kortom: smeer je kuiten maar in voor een ecologisch verantwoorde wandeltocht!

gr
gr
Sorteren op: