Wat kan je kopen met ecocheques? 9x inspiratie

Weet jij niet wat doen met je ecocheques? Bij A.S.Adventure kan je er meer mee kopen dan je denkt!

Van kleding tot rugzakken, sporthorloges en zelfs diensten.

Wasservice met ecocheques

De wasservice van A.S.Adventure om technische kleding te wassen om te betalen met ecocheques

Bij ons kan je je ecocheques niet enkel gebruiken om materiaal aan te kopen. Je kan ze ook gebruiken om je ski-, outdoor- en/of fietskleding terug spik en span te krijgen. Maak gebruik van onze wasservice, zodat je materiaal correct en proper gewassen aan een nieuw avontuur begint. Ook je slaapzak en donsjas zijn welkom. Je kleding wordt ook opnieuw waterafstotend gemaakt. Bovendien krijg je 25% korting op onze wasservice vanaf 4 stuks.

Schoenonderhoud met ecocheques

De schoenmakers van het inhouse schoenatelier / Schoenmaker herstelt wandelschoenen en kan je betalen met ecocheques

Dat wandelen goed voor je is, daar hoeven we jou niet meer van te overtuigen. Maar wist je dat een regelmatig onderhoud ook goed is voor je wandelschoenen? Zo verleng je de levensduur én verbeter je de prestaties van je favoriete wandelmaatjes. Breng ze binnen bij een A.S.Adventure-winkel en ons inhouse onderhoudsatelier maakt ze met grote zorg klaar voor je volgende wandeltocht.

Schoenherstelling met ecocheques

Schoenherstelling van wandelschoenen bij A.S.Adventure om te betalen met ecocheques

Heb jij met je wandelschoenen al kilometers in ’t groen afgelegd en dragen ze daar de sporen van? Voor een los veterhaakje of een afgesleten zool hoef je je wandelschoenen nog niet te vervangen, integendeel! Van kleine herstellingen tot volledige herzolingen: onze gespecialiseerde schoenhersteldienst geeft je trouwe stappers graag een tweede adem.

Materiaal huren met ecocheques

Kampeermateriaal en trekkingrugzakken om te huren bij A.S.Adventure en betalen met ecocheques

Wist je dat je met ecocheques kan betalen als je materiaal bij ons huurt? Want door te huren draag je bij aan de circulaire economie. Of je nu op kampeervakantie gaat met de tent, van de piste sjeest op de latten of staycation houdt in je achtertuin. Dus vertrek je binnenkort op avontuur en kan je nog kwaliteitsvolle uitrusting gebruiken? Ontdek dan snel ons verhuuraanbod, het hele jaar door.

Kleding kopen met ecocheques

Kleding van Ayacucho, het huismerk van A.S.Adventure, om te kopen met ecocheques

Gaan winkelen en je garderobe aanvullen zonder dat het van je bankrekening afgaat? Dat kan! Want kleding die op een duurzame manier gemaakt wordt, shop je gewoon met ecocheques. Van outdoorjassen tot knuffelzachte fleeces, van toffe broeken tot zomerse jurken, en van skipakken tot sportkleding. Happy shopping!


Rugzak kopen met ecocheques

De schoenmakers van het inhouse schoenatelier / Schoenmaker herstelt wandelschoenen en kan je betalen met ecocheques

Ook een duurzame rugzak kan je met ecocheques aanschaffen: van dagrugzak tot trekkersrugzak en van schooltas tot laptoptas. Met een stevige, stijlvolle en comfortabele rugzak ga jij op pad voor een werkdag of een ontspannen dagje eropuit. Bonustip: wat dacht je van een drinkfles en lunchbox voor in je nieuwe rugzak? Ook daar helpen ecocheques je natuurlijk.


Sporthorloge kopen met ecocheques

Sporthorloge om te kopen met ecocheques

Sportieve voornemens? Ga dan voor een sporthorloge, al dan niet oplaadbaar op zonne-energie. Zo’n horloge houdt je prestaties tijdens het hardlopenwandelen of fietsen tot in de details bij. Monitor je snelheidhartslag en volg je route op, en dat is slechts een greep uit de talloze functies. Gaat je hart al sneller slaan van deze knappe exemplaren?


Fietsuitrusting en fietsaccessoires kopen met ecocheques

Fietsmateriaal om te kopen met ecocheques

Trek jij met plezier je wielertenue aan om een toertje te doen? Trotseer jij woon-werkverkeer op de pedalen? Of verken jij graag ongebaande paden op je gravelfiets of mountainbike? Dan ben je het liefst onderweg met fietsuitrusting van topkwaliteit. Van fietsshorts tot wielershirts, fietshelmen, fietstassen en fietssokken.