VAUDE

Of je nu een fietser bent die lichtgewicht kilometers wil verzamelen, een wandelaar die het liefst de bergen in duikt, een kampeerder die het liefst z’n tent in duikt of een wereldreizigerVaude hult iedereen van kop tot teen in kwalitatieve kleding en uitrusting. Van fietstassen, tot rugzakkenregenjassenfietsbroeken met zeem, tot een uitgebreid assortiment kleding!

 

Draag je ecologie hoog in het vaandel? Go VAUDE! Alle producten in het assortiment worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Daarnaast ontwikkelde het merk zelfs een eigen duurzaamheidslabel: Green Shape. Om dat label te bemachtigen, moet een product voor meer dan 50% uit biobased of gerecycleerde materialen bestaan, het moet goed gerecycleerd kunnen worden én de arbeidsomstandigheden en lonen van zij die alles maken, moeten eerlijk zijn. Of dat nu in Europa of het Verre Oosten is. 

 

Duurzaamheid begint voor VAUDE trouwens al bij het ontwerp. Het is belangrijk dat producten er tijdloos uitzien, maar ze moeten vooral ook écht lang mee met jou op pad kunnen gaan. Ga je toch onderuit en beschadig je iets? Herstellen is een makkie, want VAUDE voorziet altijd de reserve-onderdelen en handleidingen die je nodig hebt. 

 

Wist je dat VAUDE een echt familiebedrijf is? In 1974 richt Albrecht von Dewitz zijn bedrijf op en noemt het naar zijn initialen: v.D. (spreek uit als ‘fau-de’). Uit deze éénmanszaak voor bergsportuitrusting groeide een van de meest toonaangevende outdoormerken uit Europa. Zijn dochter Antje nam in 2009 het roer over. Zoals VAUDE zegt: your life, your spirit! 

Vaude dames
image link

Dames

Vaude heren
image link

Heren

Vaude kamperen
image link

Kamperen

Vaude fietsen
image link

Fietsen

kg
kg
gr
gr
Sorteren op: