Osprey

Van dagrugzak tot trekrugzak, tourrugzak of reistas: het maakt niet uit hoe kort of lang je tocht of reis is, Osprey has got your pack. De backpacks van het Californische merk zijn geschikt voor zowel echte buitensportactiviteiten als je day to day activiteiten. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze opvallend goed ventileren en stevig gemaakt zijn, zonder onnodig extra gewicht.

 

Slimme constructies en features, ventilerende rugpanden die hun gelijke niet kennen, diverse pasvormen voor ultiem draagcomfort, rugzakken en tassen voor ieder soort avontuur: dat is wat je van Osprey kan verwachten. Wie z’n eerste exemplaar heeft gekocht en het comfort heeft ervaren, wil nooit meer iets anders.

 

Naast de tassen zelf vind je ook handige accessoires in het assortiment. Een handige regenhoes die je op een mindere dag over je tas trekt of opbergsystemen zoals packing cubes en dry bags om je spullen overzichtelijk en droog te houden bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een handig watersysteem voor wie graag drinkt en wandelt tegelijk of een heuptasje voor een rondje door de stad? Met de babydragers maak je er een avontuur van voor het hele gezin!

 

Osprey draagt ook trots verantwoordelijkheid voor het milieu. In het voorjaar van 2020 lanceerde het merk de eerste, volledig op duurzaamheid gerichte rugzakkencollectie: de Arcane- en Archeon-reeks. Twee uniseks-reeksen gemaakt van gerecycleerde en ecologische materialen. In honor of the trails

Vind snel wat je zoekt

Alle producten
l
l
kg
kg
gr
gr
Sorteren op: