basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Maak kennis met de A.S.Adventure-cadeaucheques

Een verjaardag, housewarming, huwelijk, nieuwe job of gewoon omdat het kan? Het leven zit boordevol avonturen. Doe er nog eentje bovenop en schenk je vrienden of familie een A.S.Adventure-cadeaucheque!

Op zoek naar een last-minute cadeau?

Kies dan voor een digitale cadeaucheque. Snelle en probleemloze levering. Zo ben je in slechts vijf minuutjes gesteld!

Met zo een digitale cheque kan je helemaal zelf kiezen welk bedrag je wil geven, met een minimum van €5. Bovendien krijg je van ons een leuke selectie beelden om uit te kiezen zodat je jouw geschenk een persoonlijke toets kan geven.

Bedrag zelf te kiezen

Een digitale cadeaucheque wordt daarbovenop ook nog eens snel en veilig doorgestuurd naar je e-mailadres. Je kan hem dan zelf afprinten, inpakken en afgeven of gewoon lekker makkelijk doorsturen naar de persoon aan wie je hem wil geven.

Bijkomende informatie

Betaling in een A.S.Adventure winkel

Betaal je aan de kassa van je A.S.Adventure winkel, dan kun je je cadeaucheque spreiden over verschillende aankopen. Je krijgt dan een tegoedbon voor het resterende bedrag.

Betaling op onze webshop

Bij aankopen in de webshop dien je het volledige bedrag van je cadeaucheque in één bestelling op te gebruiken. Vergeet je barcode en webcode niet in te vullen!

Geldigheid van je cadeaucheque

Al onze cadeaucheques zijn geldig tot 12 maanden na datum van uitgifte.