basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Een Speedo voor elk type figuur

Heb jij ook zomerkriebels? Met een badpak uit de Speedo Sculpture-collectie sta je gegarandeerd te popelen om het water in te gaan. Trendy designs, slimme uitsnedes en figuurcorrigerende stoffen: Speedo duikt de zomer in met zwemkledij voor elk silhouet.

WaterGem: voor een subtiel decolleté

Nooit meer twijfelen voor je kleerkast! Net als de ‘little black dress’ voelt dit stijlvolle zwarte badpak zich thuis in alle omstandigheden, voor elk figuurtype. Met haar elegante plooien, die een subtiel accent op je decolleté leggen, blinkt deze klassieke schoonheid uit in eenvoud.

 

Bestel de Speedo WaterGem >>

AuraGleam: voor een zandloperfiguur

In dit frisse, moderne badpak met flashy print doe je gegarandeerd hoofden draaien op het strand. Hoe kun je ook anders dan opvallen? De felroze band lijkt zo strak om je lichaam gewikkeld, dat je taille slanker oogt en je heupen voller. De vierkante halslijn en de lage rug zijn de kers op de taart voor een stijlvolle, sexy look.

 

Bestel de Speedo AuraGleam >>

AquaBeam: voor een strak silhouet

Baantjes trekken in het zwembad of zonnebaden op het strand: met dit in het oog springend badpak wil en mág je gezien worden. De figuurcorrigerende stof, bedrukt met een print geïnspireerd door de maansverduistering, zorgt dat elk bobbeltje of rolletje verdwijnt als … de maan achter de zon.

 

Bestel de Speedo AquaBeam >>

LunaDream: voor een vollere boezem

Ben je bang dat een badpak je kleinere buste onrecht zal aandoen? Schuil niet langer de hele dag onder een oversized parasol! In dit retrobadpak met een halslijn in bandeaustijl, lijkt je boezem met gemak een maatje groter. De hoge taille en de donkere onderste helft richten alle schijnwerpers op de felle print die je troeven in de verf zet. 

 

Bestel de Speedo LunaDream >>

Ontdek hier het volledige Speedo assortiment >>