Speedo

Over Fjällräven -  In 1960 ging Åke Nordin in zijn kelder in de Zweedse stad Örnsköldsvik van start met Fjällräven. Hij was ontevreden over het comfort en de functionaliteit van outdoor producten van toen, en bracht daar verandering in. Sindsdien is Fjällräven trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten; verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur; en inspiratie bieden voor het buitenleven. Vandaag de dag ontwikkelt Fjällräven niet alleen kwalitatieve rugzakken, maar is het een compleet outdoor merk dat bekend staat om robuuste outdoor kleding, tenten, slaapzakken en accessoires. Fjällräven trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten; verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur; en inspiratie bieden voor het buitenleven. Vandaag de dag ontwikkelt Fjällräven niet alleen kwalitatieve rugzakken, maar is het een compleet outdoor merk dat bekend staat om robuuste outdoor kleding, tenten, slaapzakken en accessoires. Vandaag de dag ontwikkelt Fjällräven niet alleen kwalitatieve rugzakken, maar is het een compleet outdoor merk dat bekend staat om robuuste outdoor kleding, tenten, slaapzakken en accessoires.

Meest populaire producten
  • {{$index + 1}}

Over Speedo

 

Get Speedo Fit

We moedigen iedereen aan die aan zijn conditie en gezondheid wil werken. Zwemmen kan hierbij een waardevol onderdeel van jouw fitnessprogramma zijn, aangezien het veel voordelen biedt ter ondersteuning van andere sporten, zoals het ontspannen van de spieren en training in kracht en conditie. Bovendien is zwemmen ideaal om blessurevrij te blijven. Speedo wil jou hiermee helpen en brengt een brede collectie aan badgoed en accessoires om het meeste uit jouw training te halen.
In deze collectie vind je badgoed in het Endurance10 en Endurance+ materiaal.
Endurance10 gaat tot 10 keer langer mee dan het klassieke badgoed en is bovendien sneldrogend en erg comfortabel. Endurance+ is een Speedo exclusief materiaal, 100% chloorbestendig en super duurzaam, sneldrogend en comfortabel. Beiden materialen zijn geschikt voor veelvuldig gebruik.

Speedo Sculpture

Elke vrouw wil stralen in en langs het water. Speciaal daarom ontwikkelde Speedo een collectie body shaping swimwear die het lichaam glad maakt en ondersteuning biedt waar nodig. Op die manier kan elke vrouw vol zelfvertrouwen aan het zwembad verschijnen, ongeacht haar figuur. Het sculpture materiaal gaat bovendien tot 10 keer langer mee dan doorsnee badstof.

filter:
190 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
  • Kortingspercentage
  • Nieuw
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
...