ASICS

gr
gr
Over ASICS - Iedere loper is uniek en dat weten ze bij ASICS maar al te goed. Het Japanse merk zorgt al sinds 1949 voor een uitgebreide collectie schoenen, met een regenboog aan designs, kleuren en stijlen. Maar nog meer dan de looks gaat het bij ASICS om what’s inside. Zowel de ASICS voor mannen als vrouwen bulken van de technologie. Japans vakmanschap op z’n best.

 

ASICS loopschoenen staan bekend om hun goede demping en fijne pasvorm. Het merk is dé voorloper op het gebied van pronatie: ze letten bij de samenstelling van de schoenen heel erg op de manier waarop je voet naar binnen rolt bij het landen. De kans op blessures wordt zo veel kleiner, het loopcomfort alleen maar groter!

 

Heb je behoefte aan veel demping en stabiliteit? Dan is een paar Gel Nimbus jou op de voeten geschreven. Goed nieuws: dit model is er voor heren én voor dames. Ben je op zoek naar een anti-pronatieschoen? Dan zijn de Gel Kayano je redder in nood. En wil je echt over het asfalt of de baan flitsen? Dan kies je gewoon uit het aanbod loopschoenen speciaal voor de verharde weg.

 

De oprichter van ASICS, Kihachiro Onitsuka, zag in bewegen de sleutel tot een betere levensstijl. Grappig feitje: een van de eerste schoenen die Onitsuka ontwierp, was geïnspireerd op een octopus-salade. Hij vergeleek de grip van de schoen met de zuigkracht van een tentakel. It’s a big world. Go run it!

Sorteren op: