Yaya

Comfortabele kleding met een zachte, vrouwelijke touch. Makkelijk te combineren, om seizoenenlang van te houden. Dat is YAYA. Het Nederlandse merk zorgt voor items voor iedere gelegenheid. De jurken zijn ideaal voor gewoon overdag of een leuk feestje ‘s avonds. Naar het werk kan je een elegante jumpsuit dragen, of go casual en kies voor een basic top of luchtige blouse.

 

YAYA combineert Hollandse nuchterheid met een passie voor uitdagende modellen en warme kleuren. Die warme, natuurlijke kleuren en fijne stoffen zijn zo kenmerkend voor de collectie dat ze elk seizoen terugkeren. Kies een leuke broek of rok en mix en match met T-shirts en tops. Wordt het weer kouder? Trek er een warme trui over aan en maak je look af met een stijlvolle jas

 

YAYA vindt transparantie over haar productieprocessen belangrijk. Het merk draagt zo bij aan eerlijke handel en respecteert de rechten van de mens. De kleding wordt gemaakt in goede werkomstandigheden, zónder enige vorm van kinderarbeid. Eerlijke producten van hoge kwaliteit dus, met een verleidelijke knipoog!

Sorteren op: