Grace&Mila

De Grace in Grace & Mila? Dat is prinses Grace Kelly van Monaco, de grootste inspiratiebron van de ontwerpers. En Mila? Dat is de naam van geluk in oosterse landen. Wie de kleding van dit merk uit Parijs draagt, waant zichzelf de koningin te rijk. Verfijnde blouses, elegante broeken en truien, prachtige jurken, zachte T-shirts: in een outfit van Grace & Mila ben je op je vrouwelijkst.

 

Wil je als modebewuste vrouw niet moeten kiezen tussen comfortabele kleding en finesse? Dan zit je goed bij Grace & Mila. Combineer een zwierige, gele broek met bloemenprint met een lichtblauwe wollen trui. Kies voor een geklede broek met cargo style zakken, met daarboven een elegante blazer. Of ga voor een jumpsuit of jurk die zacht langs je rondingen dwarrelt. 

 

Het merk is niet alleen begaan met jouw looks, maar ook met onze planeet. Samen met partner Redonner geven ze gebruikte materialen een tweede leven door ze opnieuw te verkopen, weg te schenken of te recycleren. Voor hun verpakkingen gebruiken ze gerecycleerde materialen, die op hun beurt ook weer gerecycleerd kunnen worden. Zo maken ze de cirkel rond. 

 

Het verhaal van Grace & Mila is eigenlijk een familieverhaal. Patrick, Patricia en Julie Chou zijn twee zussen en een broer die samen hun droom werkelijkheid maakten: creëren en ondernemen, dromen en die droomwereld delen. Hun eigen achtergrond is Frans-Chinees: een invloed die je niet alleen in de naam, maar in de hele collectie terugvindt!

Sorteren op: