Peppercorn

Peppercorn is een merk met aandacht - een merk waarbij het volledig om jou draait. Elk seizoen kiezen we zorgvuldig de belangrijkste trends en zetten die om in toegankelijke en duurzame ontwerpen die jou kunnen inspireren. Onze visie is om kledingstukken te creëren waarmee elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel voelt bij elke gelegenheid. Geïnspireerd door vrouwelijkheid en een nonchalante boho-vibe creëren we tijdloze musthaves van geweldige kwaliteit en pasvorm. Gemakkelijk te dragen, gemakkelijk te stylen. Alles draait om jou.
Franse of Italiaanse mode? Het is vandaag al Deense mode wat de klok slaat, vinden ze ook bij Peppercorn! Het Deense merk maakt kleding voor zelfbewuste vrouwen die zich op hun opperbest willen voelen in hun outfit. Ongeacht leeftijd of levensstijl. In de collectie vind je klassieke basics én trendy items, van jurken tot broeken, van blouses tot T-shirts.

 

Wat dacht je van een fijne zandkleurige trui op een matching geklede broek, voor zachte zondagen? Of mag het allemaal wat uitdagender, met een two piece met panterprint? Ben je verzot op de golvende ruitjesprint van die ene broek? Goed nieuws: je hult je er volledig in in een flatterende hemdjurk, met daaronder een stoer paar enkellaarsjes.

 

Dat de keuze bij Peppercorn zo gevarieerd is, hoeft niet te verbazen. Het merk presenteert elk jaar maar liefst zes collecties. Dat betekent dat je elk seizoen meerdere nieuwe looks aan je garderobe kan toevoegen. Perfect voor sterke, onafhankelijke vrouwen die elke keer weer hun eigen keuzes willen maken.

 

Al sinds de oprichting in 1995 stelt Peppercorn de kracht van de vrouw centraal, met tijdloze musthaves die geïnspireerd zijn door vrouwelijkheid en een casual boho vibeEasy to wear, easy to style, it’s all about you!

Sorteren op:
2