Didriksons 1913

Over Didriksons 1913 - Bij Didriksons hebben we een eenvoudige filosofie: we voegen ons naar de elementen en dagen die niet uit. Vanuit die basis startten Julius en Hanna Didriksons in 1913 met de productie van werkkleding voor vissers in Grundsund, aan de westkust van Zweden. We zijn nu honderd jaar trouw aan deze basisprincipes. Didriksons maakt functionele kleding die je droog houdt en waarin je je prettig voelt, ongeacht het weer. Wellicht is dat de reden dat we nu, ruim honderd jaar later, het grootste merk in Scandinavië zijn in regen- en buitenkleding.

 

Didriksons begon als een familiebedrijf en het voelt alsof dat nog steeds zo is. Onze kleding is voor de hele familie. Onze klanten zijn tussen de één en honderd jaar oud. We hebben allemaal behoefte aan kleding die voor ons werkt, elke dag, of het nou regent of niet. Kleding met een klassieke basis die nu mooi is, maar ook straks.

 

De wereld waarin we vandaag leven is niet dezelfde als die toen Julius en Hanna met Didriksons begonnen. De wereld vandaag daagt ons uit om onze impact op het milieu te reduceren. We minimaliseren het gebruik van chemicaliën, we zeggen ‘nee!’ tegen giftige stoffen en gebruiken zo min mogelijk water, energie en transport voor de productie. We willen een duurzame inspanning leveren, al is het maar voor de wereld die we onze kinderen willen nalaten.

 

Kies jij een Didriksons kledingsstuk? We hopen dat het je een goed gevoel geeft dat wij al onze kennis en ervaring toegepast hebben voor de ontwikkeling en productie ervan. Wij willen graag dat je kunt doen wat je wil doen, wanneer je dat wil doen, terwijl je droog blijft en je goed voelt.

gr
gr
Sorteren op: