De mooiste #asadventure-beelden op een rijtje!

Raakt jouw Instagram overspoelt door schattige hondjes en katjes? Geen probleem natuurlijk, maar af en toe een prachtig landschapsbeeld kan wonderen doen voor je gemoed! De mooiste #asadventure-beelden komen aan bod in het A.S.Magazine, maar ook op deze pagina zit je goed.

1. Vaarwel, goodbye!

Deze prachtige kust in Nieuw-Zeeland was het laatste stukje land dat ontdekkingsreiziger James Cook nog kon zien toen hij weer koers richting thuishaven zette. Het kreeg dan ook de toepasselijke naam ‘Cape Farewell’. Hopelijk eerder een ‘tot weerziens’ voor @berndvdc!

 

2. Spiegeltje aan de wand

De Noorse zee lijkt net een spiegel hier. De Lofoten Islands kunnen zichzelf eens goed bekijken! Hopelijk heeft @uwe.depoortere ook het geluk gehad om er het noorderlicht aan te treffen, want het is er de ideale plaats voor op dit moment van het jaar.

3. Heet, heter, Death Valley

Moet het nog gezegd: het wordt héét in Death Valley, op Zabriskie Point loopt de temperatuur zelfs op tot 57°C! Deze foto van @marnixvm heeft dus ongetwijfeld heel wat zweet gekost. En hopelijk geen of weinig bloed en tranen!

4. Godverlaten

De weg niet vinden naar Fredvang in Zweden is moeilijk: er is maar één weg, namelijk deze brug die het dorp verbindt met de rest van het land. Gelukkig heeft @canipel ze gevonden. Wat een pareltje!

5. Piek-eboe

@glenncttw scheert hoge toppen met deze foto van Paulina Peak. Oorspronkelijk was deze bergtop meer dan 3.000 meter hoog, na een aantal vulkaanuitbarstingen telt hij nog 2.343 meter. De beklimming geeft gelukkig wel nog steeds evenveel voldoening!

Deel je kiekjes!

Na het zien van al deze inspirerende beelden sta je waarschijnlijk al te popelen om naar buiten te gaan met de camera in de hand. En gelijk heb je, want de natuur komt bijzonder fotogeniek voor de dag! Deel jouw foto’s achteraf ook nog even met #asadventure, en wie weet komt jouw plaatje wel terecht in ‘Het Beste van Instagram’!

 

Nood aan extra natuurpracht? Volg ons op Instagram om je dagelijkse dosis A.S.Adventure te krijgen!