Rab

Rab maakt al sinds 1981 robuuste kleding en uitrusting voor mensen die graag actief zijn buiten. Of je nu graag wandelt, bergen beklimt, pendelt met de fiets of gewoon een superdegelijke jas op prijs stelt: reken maar op Rab. De collectie bestaat uit onder andere technische T-shirts om de zomer luchtig door te komen, warme fleecetruien om ook in de winter te blijven buitenkomen, en kwalitatieve broeken.

 

Waarom je de kleding van Rab gerust 'robuust' mag noemen, is omdat ze gemaakt is voor de meest uitdagende omstandigheden. De oprichter van het merk is een geoefende klimmer, en die ervaring in de bergen zie je duidelijk terug in de producten: ze bieden je absolute bescherming, comfort en vrijheid.

 

Omdat de producten van Rab zo degelijk zijn, laten ze zich ook makkelijk herstellen en hoef je ze niet zomaar te vervangen bij het minste defect. Dat past ook helemaal in hun engagement naar de toekomst toe. Naar eigen zeggen zijn ze continu op zoek naar manieren om de ecologische impact van hun productie te verminderen: van herstellingen aanbieden tot gerecycleerde materialen gebruiken.

 

Ook op sociaal vlak zit Rab niet stil: ze zijn actief bezig met het (verbeteren van het) welzijn van de mensen die hun producten maken, maar ook met het verbinden van de community rond het merk. De 'Mountain People' zijn alle mensen die wereldwijd het avontuur opzoeken met uitrusting van Rab, wetende dat ze er blindelings op kunnen vertrouwen. Ready to join the club?

gr
gr
Sorteren op:
Rab Fleece Serren Hoodie FootprintFleece Serren Hoodie