Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Onvergetelijk kampeermateriaalAanbevolen door Studio Brussel

Als iemand de beste festival outfits kan aanraden, dan is het Studio Brussel wel. Ontdek alvast een selectie van onze favorieten voor deze zomer.Stargazing in style

De luxe van thuis, de zen van de natuur. Glamping is niet voor niets zo populair! Struin over de mooiste stranden, plons het water in en geniet van bubbels achteraf. That’s what dreams are made of.

Ontdek de producten
Tent-cation

Ongedwongen (met een grote O). Leef op het ritme van de zon, de wiegende bomen en de vogels. Sla je tent op waar je wil en maak van de natuur je thuis.

Ontdek de producten


Slaapmateriaal van Ayacucho


Ontdek de producten


Ontdek onze kampeerstoelen


Pack light, wander far

Jouw roadtrip, jouw verhaal. Tijdens elke tussenstop en overnachting onderweg maak je herinneringen voor het leven. Geniet! En buckle up voor een onvergetelijke reis.

Ontdek de producten


Ontdek de producten

Merk in de kijker


Alles van dit merk

Lichtgewicht kamperen

Het geheim voor een kampeeravontuur vol plezier: een lichtgewicht uitrusting! Met compacte gear die niet meer weegt dan nodig wordt jouw trip extra comfortabel én geniet je volop van de natuur.
Ons team testte de tenten van MSR uit

Kamperen in de woestijn van Jordanië? Uitdaging aanvaard! Tijdens het Explore Camp testen onze medewerkers de Mutha Hubba Nx en Elixir 3 van MSR.

MSR uitgetest