CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 22u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

Wandelen

Gaan wandelen is niet alleen rustgevend, het biedt ook nog ontzettend veel andere voordelen. Je gezondheid gaat er op vooruit, het is een goede remedie tegen stress, het is goed voor je nachtrust en niet te vergeten: je krijgt er een goed humeur van! Kortom, geregeld een lange wandeltocht maken is goed voor je. Maar ook iedere dag een halfuurtje gaan wandelen kan een echte boost geven aan je lichaam. Of je nu gaat voor een korte wandeling in het bos of je klaarmaakt voor een intensieve trekkingtocht in de bergen. Met de juiste uitrusting ben je op alles voorbereid. Kies de juiste wandelschoenen, -kleding en -accessoires en geniet in alle comfort van je wandeltocht.


Keuzehulp

Keuzehulp: het juiste advies voor jouw wandeluitrusting

Van een dagelijkse wandeling met de hond, een lange wandeling in de Ardennen tot een trektocht door de bergen. Voor elk avontuur hebben wij de geschikte uitrusting in ons aanbod. Maar wat heb je precies nodig? En hoe kies je het juiste materiaal? Voor je in ons aanbod duikt, zetten wij voor jou nog even de belangrijkste zaken op een rijtje.

Wandelschoenen
Wandelsokken
Inlegzolen
Wandeljassen
Fleeces
Thermisch ondergoed
Wandelstokken
Rugzakken

Extra advies over je wandelschoenen

Hoe onderhoud je je outdoormateriaal?

Langer genieten van je outdoormateriaal begint met het juiste onderhoud. Omdat het meestal om technische materialen gaat, zijn er aangepaste onderhoudsmethodes nodig. Door hier regelmatig tijd voor te maken, voorkom je ook vroegtijdige slijtage en defecten. Kortom: als je je materiaal goed verzorgt, beleef je er langer plezier aan!    

Onderhoud van:

Wandelschoenen
Wandelsandalen
Waterdichte kleding
Fleece
Dons

Categorieën: duik in ons aanbod wandeluitrusting

Voor wie regelmatig gaat wandelen maakt de juiste wandeluitrusting een wereld van verschil. Ben je je aan het voorbereiden op je volgende wandelvakantie of stevige wandeltocht? Met deze uitrusting ben je klaar om de mooiste wandelroutes te ontdekken.    


Wandelschoenen

Categorie A-laag
Categorie A-mid
Categorie B
Categorie C
Sandalen
Inlegzolen
Veters

Wandelkleding

Jassen
Fleeces
Truien
T-shirts & tops
Blouses & hemden
Broeken
Shorts
Rokken
Jurken
Ondergoed
Sokken

Wandelaccessoires

GPS-navigatie
Sporthorloges
Dagrugzakken
Drinksystemen
Drinkflessen
Verrekijkers
Wandelstokken
Wandelgidsen & -kaarten
Zonnehoeden

Verzorging & bescherming

Zonnebescherming
EHBO-kits
Voetverzorging
Insectenwering

Populaire merken

Inspiratie & tips