Teva

Over Teva - Wie kent ze niet, die comfortabele sandalen met kleurrijke bandjes die je overal op campings, wandelpaden en festivalterreinen ziet? Teva’s zijn de laatste jaren aan een echte revival bezig, zowel bij damesheren als kids. En met reden. Als je houdt van avontuur en spontaniteit, dan kan je een betrouwbaar, licht en comfortabel paar Teva sandalen of Teva slippers goed gebruiken. Live light and loud!

 

De iconische Teva Hurricane is de ultieme no-nonsense outdoorsandaal. De zachte vulling bij de hielbandjes, Shoc Pad in het voetbed bij de hiel en de slijtvaste zool van Dubrasion Rubber houden je zelfs in de ruigste omstandigheden comfortabel overeind. De antibacteriële afwerking houdt nare geurtjes tegen, ook bij intensief gebruik.

 

Teva zet zich hard in om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Sinds 2020 worden de sneldrogende bandjes gemaakt van 100% gerecycleerd plastic en traceerbaar polyester. Dat zijn meer dan 9 miljoen plastic flessen minder op de afvalberg! In de collectie vind je ook volledig vegan modellen, gemaakt van synthetische en plantaardige materialen. Bij de productie van het verpakkingsmateriaal proberen ze waterverbruik en afval te verminderen

 

Deze sandalen, waar je zelfs mee door rivieren kan waden, zijn ook echt geboren aan de oevers van een rivier: de Colorado River in de Grand Canyon. In 1984 bond een vindingrijke riviergids twee horlogebandjes met velcro om een paar oude teenslippers, om te voorkomen dat zijn schoenen met de stroom werden meegesleurd. Et voilàhet eerste paar Teva’s was een feit!

gr
gr
Sorteren op:
Teva Sandalen K Hurricane Verge Slide Mood Indigo/ Malibu Blue