We are A.S.Adventure

“For the love of Memories”: ons manifesto

Het moment waarop je die prachtige, zonovergoten open plek ziet na een iets te lange wandeling door het bos 

(”Nee, kindjes, het is niet ver meer. De papa weet een toffe picknickplek”).  

 

Het moment waarop je dat weidse, panoramische uitzicht bovenop de top bewondert na een kuitenbijter van formaat 

(”licht glooiend landschap? Yeah right”). 

 

Het moment waarop je met 20km in je benen de lucifers helemaal  onderin je rugzak vindt na een stevige trektocht 

(”Het dichtsbijzijnde frietkot is nog, euh ... 5 km stappen”).

 

Al die momenten in je leven zijn goud waard. Dus doen we niets liever dan ze voor jou memorabel te maken, zodat je ze voor eeuwig kunt herbeleven. Met onze inspiratie en expertise, in onze winkels en online, kan dat geen probleem zijn.

 

Wij sturen je naar buiten om je eigen herinneringen te maken. Het enige wat jij moet doen... is ze met ons delen!

 

A.S.Adventure: Creating memories since 1995

1. Catching dreams

Bij A.S.Adventure laten we jou als klant niet alleen dromen. We helpen je ook die dromen vast te pakken en te verwezenlijken, in verschillende domeinen. Van outdoor, wintersport, run en bike tot bay&beach en fashion.

 

Jouw vrije tijd begint zodra je de wereld van A.S.Adventure binnenstapt. En hij stopt niet aan de deuren van onze Stores of wanneer je www.asadventure.com dicht klikt.

 

PS. A.S.Adventure zit samen met gelijkgestemde outdoor- en lifestyleretailers als Juttu, Bever en Cotswold Outdoor onder de beschermende vleugels van Retail Concepts.

2. Dream wizards

Om je een onvergetelijke buitenervaring te laten beleven, leggen we je dromen uitgebreid onder de microscoop. Je zult al snel merken dat het personeel in onze winkles uitstekend opgeleid is om jou het juiste pad aan te wijzen.

De expertise van A.S.Adventure die vind je bij:

 •  Onze medewerker in de Stores.
 •  Onze winkels, verspreid over heel België, Luxemburg en Frankrijk.
 •  De uren opleiding die ons winkelpersoneel krijgt.

3. Counting stars

De échte ster? Dat ben jij, samen met onze 1,2 miljoen andere A.S.Adventure-klanten. Eens we je van de nodige expertise en materiaal hebben voorzien, is het jouw beurt: vertel ons je verhaal, op jouw manier en op een plaats waar je dat het liefst doet.

 

Hoe? Simpel. Deel je ervaringen op onze  Facebook fanpagina, post je foto’s op Instagram of Twitter met #asadventure en laat ons meegenieten van al jouw waardevolle herinneringen.

4. Creating memories

Door te luisteren naar je dromen en verhalen, maken we je deelgenoot van onze expertise. Maar daar stopt het niet... We delen ook graag de inspirerende verhalen van degenen die je voor gingen. Zo geven we je goesting om zelf naar buiten te trekken en je eigen herinneringen te creëren. Voor expertise & inspiratie kun je hier terecht

5. Perfectly connected

C.S.I.

Slagen we in onze missie? Dat kan de Customer Satisfaction Index ons vertellen: een cijfer opgebouwd op basis van een aantal parameters. Hoe dan ook halen we alles uit de kast om onze connectie met jou, onze klant, te bewerkstellen:

 •  We stemmen onze service steeds af op jouw behoeften
 •  We leiden je via call-to-actions naar Click&Collect
 •  We bieden je een massa voordelen via het Explore More programma
 •  We geven je een antwoord op al je vragen op onze FAQ-pagina
 •  We laten je de outdoorpassie delen met onze cadeaucheques
 •  We aanvaarden ecocheques voor een ruim productgamma

6. Wat is jouw verhaal?

Stroomt er avonturiersbloed door je aderen? Ben je liever buiten dan binnen? En voel je je 100% verbonden met de filososfie van A.S.Adventure? Dan ben jij de ambassadeur van onze dromen.

 

Er staan je twee dingen te doen:

 1. Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.
 2. Deel jouw ervaringen met de hashtag #asadventure.

Onze groene doelen: 

Natuurpunt & Natagora

Samen met Natuurpunt en Natagora zorgen we voor een betere bescherming en onderhoud van alle groene zones in België. Met jouw hulp kunnen we met z’n allen blijven genieten van onze wondermooie buitenruimte.

Lees meer

Storefinder

Met meer dan 40 winkels in België, Luxemburg en Frankrijk ligt er zeker een A.S.Adventure store op een boogscheut van je woonplaats. Kom langs en zet een stapje in de wereld.

Vind je store

 

Onze groene doelen:  

Cool Earth

Cool Earth stelt alles in het werk om de ontbossing van de fragiele ecosystemen in het Amazonegebied een halt toe te roepen. Op dit moment konden we al 765 hectare regenwoud beschermen dankzij jouw bijdrage.

Lees meer

Werken bij A.S.Adventure

Van winkelvloer tot hoofdzetel. Van aankoop tot marketing. Van technisch specialist tot commerciële allesdoener. Bij A.S.Adventure hebben we alles in huis om je outdoorpassie te voeden.

Ontdek onze vacatures

Ayacucho:

designed for generations

Elk product van onze Ayacucho-collectie dat je koopt levert fondsen op voor de projecten van Solid International in de gelijknamige Peruviaanse regio. Zo geven we de lokale bevolking van Ayacucho de kans om hun lot in eigen handen te nemen.

Lees meer

Contacteer ons

Bij A.S.Adventure staan we open voor jouw mening. Laat dus zeker van je horen! Maar check wel eerst even onze FAQ.

Vragen, opmerkingen, suggesties?