Pacsafe Anti-Diefstal Vibe 25L Econyl Backpack

Kleur:
€ 119,95
Levering: vrijdag 14 augustus - dinsdag 18 augustus
  • Gratis retour in onze winkels
  • Gratis levering vanaf €30
  • Klantenservice ma-zon: 10u-22u
  • 30 dagen bedenktijd
Hulp of advies nodig?
Hulp of advies nodig?
Bel, mail of chat met ons.
ma-zon: 10u-22u

Productomschrijving

Verrijk je leven met de nieuwe Vibe 25 Rugzak van Pacsafe. Met deze sportieve en slanke tas kun je onbekommerd van elke trip genieten. De Vibe 25 is namelijk voorzien van eXomesh slashguards en Carrysafe slashguard straps. Dit zijn staalkabels verwerkt in de stof en bandjes, waardoor ze niet gemakkelijk door te snijden zijn. De PopNLock-veiligheidsclip is aan de tas toegevoegd om je tas ergens aan te kunnen bevestigen. Dit zijn allemaal anti-diefstal features.

In elkaar grijpende ritstrekkers in combinatie met de Roobar V, kunnen meerdere compartimenten in een keer vergrendelen met een enkel hangslot. Dat houdt grijpgrage dieven uit de buurt van je bezittingen. RFIDsafe-zakken waarborgen de veiligheid van je persoonlijke gegevens op je creditcard en pinpas. De Vibe 25 is comfortabel, duurzaam en licht van gewicht.

ECONYL is een unieke vezel gemaakt van consumentenafval voor en na verbruik zoals textielresten, tapijtafval en afgedankte visnetten, die verstikkingsgevaren vormen voor zeeschildpadden en andere wezens overal ter wereld. Het unieke regeneratieproces dat ervoor zorgt dat ECONYL® een hogere verhouding nylon bevat dan bij traditionele recycling. Een innovatief en superieur proces waarbij een zeer hoge verhouding eerstegraads nylon uit het gereinigde en versnipperde afval wordt verkregen. Dat betekent beter garen met minder afval. Dit draagt bij tot significant minder afval in onze oceanen, het helpt het opruimen van de natuurlijke habitat van de zeeschildpad en vermindert het aantal grondstoffen die worden gebruikt bij het maken van nieuwe producten. Het proces resulteert ook in een stof van topkwaliteit, ideaal voor het maken van tassen. ECONYL® geregenereerd nylon heeft het potentieel om oneindig gerecycled te worden zonder ooit zijn kwaliteit te verliezen. Circulair ontwerpen is de toekomst!

Producteigenschappen

  • Gewicht: 965 g
  • Afmetingen: 48 x 28 x 19 cm
  • Type tas: Anti-diefstal tassen

Schrijf een review

en maak kans op een waardebon t.w.v. €50

Er zijn geen reviews beschikbaar