Gerber Mes Ultimate Survival Knife Fixed

Kleur:
Laatste stuks
€69,95
Levering: dinsdag 8 december - woensdag 9 december. Wegens drukte is enige vertraging mogelijk.
  • Gratis levering vanaf €30
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klantenservice ma-zon: 10u-18u

Productomschrijving

De Ultimate Fixed Blade van Gerber zal je beste vriend worden op al jouw avonturen en trips. Het robuuste, gedeeltelijk gekartelde mes, de comfortabele grip, de multifunctionele plastic schede met vuursteen, puntenslijper en fluit - alles wat je nodig hebt op pad.

Vaste Full Tang blade met Drop Point-profiel, gemaakt van roestvrij staal 7Cr, heeft een gedeeltelijk gekartelde rand en er is een inkeping op de achterkant, waardoor vonken met een vuurstick mogelijk zijn. Een overgegoten rubberen handvat met antislip-textuur garandeert een stevige grip en veilige bediening van het mes. Het uiteinde van het handvat is afgeplat en gesneden, zodat het als hamer kan worden gebruikt. Het handvat heeft ook een gat voor het koord, waaraan een klein alarmfluitje is bevestigd.

De messchede is gemaakt van kunststof en nylon. Het houdt het mes vast, vastgezet met een drukvergrendeling en een klittenband, vuurstarter en een puntenslijper. De schede kan verticaal of horizontaal worden gedragen dankzij de ingebouwde lussen aan de riem.

Producteigenschappen

  • Gewicht (g): 376
  • Afmetingen (cm): 25 cm

Schrijf een review

en maak kans op een waardebon t.w.v. €50

Er zijn geen reviews beschikbaar in jouw taal. Wil je graag de reviews in lezen?