Garmin Activity Tracker Lily

Kleur:
One size
€169,95
Levering: vrijdag 1 juli - zaterdag 2 juli.
Eigenschappen
Eigenschappen

Afmetingen

Schermafmetingen
Afmetingen (cm)
Behuizing: 3,45 x 3,45 x 1,02
Gewicht (g)
24

Algemeen

Materiaal glas
Corning Gorilla Glass 3
Aanraakscherm
Ja
Kleurenscherm
Nee
Materiaal ring
Geanodiseerd aluminium
Materiaal kast
Vezelversterkte polymeer
Materiaal band
Siliconen
Datum
Ja
Alarm
Ja
Waterdichtheid diepte (m)
5 ATM/ 5 Bar/ 50 Meter / 165 Feet
Schermresolutie

Batterij

Oplaadbare batterij
Ja
Batterijduur
Tot 5 dagen

Sensors & connectiviteit

Bluetooth
Ja
Hartslagmeting
Ja

Smart functies

Weergave telefoonberichten
Ja
Smartphone app
Ja
Vind mijn telefoon
Ja
Muziek bediening
Ja

Gezondheidsbewaking

Stappenteller
Ja
Calorieteller
Ja
Afgelegde afstand
Ja
Slaapmeting
Ja
Inactiviteitswaarschuwing
Ja

Trainings- en analysefuncties

VO2 max
Ja
Stopwatchfunctie
Ja

Navigatie en tracking functies

Live tracking
Ja

Overige kenmerken

Productcode
2531G10001
Omschrijving
Omschrijving

Productomschrijving

Klassiek genoeg om op te vallen. Modern genoeg om connected te zijn.

Je hebt nog nooit een smartwatch1 gezien die zo klein is en zoveel mogelijkheden biedt. Met een simpele polsbeweging toont het display met stijlvol motief een helder touchscreen. Als je klaar bent met het aanraakscherm verschijnt het modieuze patroon weer.

Klein, stijlvol, smart

Deze stijlvolle smartwatch is de eerste in zijn soort van Garmin met een ongelooflijk kleine kast van slechts 34 mm en een stijlvol display met motief. Tik erop of draai je pols om het heldere touchscreen weer te geven.

Technische eigenschappen

 • ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY: Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten
 • HARTSLAGMETING OP DE POLS: Deze watch meet voortdurend je hartslag3 en kan worden ingesteld om je te waarschuwen als die te hoog of te laag blijft
 • STRESSTRACKING: Ontdek of je een rustige, gebalanceerde of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren wanneer je gestresst bent
 • TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS: gebruik de Garmin Connect app om je menstruatie cyclus of zelfs je zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging, voeding en meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren
 • TRACKING VAN HYDRATATIE: Registreer je dagelijkse vochtinname direct op je watch. Je kunt zelfs herinneringen voor hydratatie configureren, doelen instellen en je geschiedenis en voortgang bekijken in de Garmin Connect app.
 • ADEMHALING METEN: Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.
 • PULSE OX SENSOR: Gebruik de Pulse Ox sensor4 om op elk moment van de dag of 's nachts tijdens je slaap te controleren hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.
 • MINDFUL ADEMEN: Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Dit horloge houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.
 • GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE: Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van lichte3, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox en ademhalingsgegevens
 • SMARTPHONE MELDINGEN: Ontvang e-mails, berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.
 • VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES: Wanneer je watch en telefoon zijn gekoppeld, kun je een hulpoproep met je actuele locatie verzenden naar geselecteerde contactpersonen5.
 • AGENDAWEERGAVE: Wanneer een compatibele smartphone is gekoppeld, kun je eenvoudig vanaf je pols controleren hoe je dag eruitziet.
 • SYNCHRONISEER MET GARMIN CONNECT: Bekijk je gezondheids- en fitnessinformatie op één en dezelfde plek. De Garmin Connect app geeft toegang tot een levendige online community, waar mensen contact kunnen maken, wedstrijden kunnen houden en dingen kunnen delen, waar ze ook zijn.
Reviews (3)
Reviews

Klantreviews (3)

Deel je mening
en maak kans op een waardebon t.w.v. €50

Wil je graag de reviews in lezen?

Geschreven door Jasper, 07/01/2022

Een aanrader voor wie een mooie, elegante horloge wil om hartslag, slaap, stappen te monitoren.

 • Lange batterijduur Stijlvol Klein en licht
 • Geen ingebouwde GPS