Kortingen tot -70% - laatste dagen sale
image link

Kortingen tot -70% - laatste dagen sale

Samsonite

Over Samsonite - Al meer dan een eeuw lang staat Samsonite bekend voor vernieuwende bagage en tassen. Dat is meteen ook het doel van dit merk: de meest kwalitatieve, stevige producten bieden die je ondersteunen onderweg. Of je nu pendelaar, reiziger of avonturier bent: in het ruime aanbod van trolleys en reistassen vind je ongetwijfeld jouw ding.

 

Ga je graag op avontuur en zoek je een reistas waarop je kan vertrouwen? Ontdek Ecodiver, de reistassen en rugzakken collectie gemaakt van gerecycleerde materialen aangevuld met een waterafstotende coating. Casual, stijlvol en functioneel!

 

Naast het functionele aspect heeft Samsonite ook oog voor geavanceerde technologie en iconisch design. Als je een reistas zoekt, heb je de keuze uit erg stijlvolle en tijdloze modellen. Liever een trolley? Dan kan je gaan voor een discrete koffer of net eerder een statement piece die gedurfd ontwerp combineert met nieuwe materialen.

 

Als trendsetter geeft dit merk trouwens niet alleen om je reis, maar ook om de planeet. Zo zijn de schalen van de collectie Essens gemaakt met minstens 70% gerecycleerd polypropyleen van huishoudelijk afval zoals yoghurtpotjes. Terwijl de binnenvoering en de interne handvatten gemaakt zijn met respectievelijk 97% en 100% gerecycleerde petflessen (RPET), die deel uitmaken van het Recyclex™ Material Technology Initiative van Samsonite.

 

Het is meer dan duidelijk: Samsonite staat echt voor travel made easy!

l
l
gr
gr
Sorteren op:
2