Vlotte fietsoutfits

Ride with us

Sun’s out, bikes out! Van Aert en co trappen het wielerseizoen op gang, hoog tijd dus om in hun wiel te kruipen en jezelf te trakteren op een nieuwe outfit en meer in je favoriete kleur.IN SAMENWERKING MET KLEIR HEBBEN WIJ 3 UNIEKE SHIRTS ONTWORPEN:De keuze van onze expert: de beste fiets-gps’en van 2023


Op zoek naar een fiets-gps? Wij zetten de zeven best verkochte modellen van 2023 op een rijtje. Zo vind je vast het toestel dat bij jou past.

Ontdek de fiets-gps'en
Shop the look

Merk in de kijker


Ontdek de nieuwe racecollectieShop the look
Shop the look

Betaal met ecocheques

Elk jaar weer dezelfde vraag: wat doe je met die ecocheques?

Bekijk onze selectie fietsuitrusting te koop met echocheques.

Bikepacking

Ben je zowel te vinden voor een vakantie met de rugzak als een fietsvakantie? Waag je dan eens aan bikepacking, een lichtgewicht fietsvakantie met de tent. Tijdens een kampeertrip met je fiets ligt het avontuur letterlijk onder je wielen!Bekijk de producten


Meer bikepacking productenAlles wat je moet weten over bikepacking


Met de opkomst van gravelbikes swingt de populariteit van bikepacking de pan uit. Maar wat is het juist en hoe vertrek je voorbereid op pad?

Bikepacken en wegwezen

Look good, feel good

Je dagelijkse ritjes naar het werk, een fietstocht in het weekend: stel je eens voor dat je in een hippe fietsoutfit van je zadel recht het kantoor of café binnenstapt, zonder je om te moeten kleden!


Shop the lookMerk in de kijker


De keuze van onze expert: de 10 beste fietshelmen van 2023


Van lichtgewicht, gestroomlijnd model tot hippe blikvanger met ledverlichting: dit zijn de 11 beste fietshelmen van 2023.

Ontdek de fietshelmen