Ayacucho

Ayacucho® is het liefdeskind van A.S.Adventure en de Belgische ontwikkelingsorganisatie Solid. Een succesverhaal voor iedereen: van avonturiers van eigen bodem, tot lokale gemeenschappen in Peru, Kenia en India. Van een waterdichte jas tot comfy pantoffels en toffe T-shirts, we sturen je op pad met kwalitatief hoogstaande producten, gemaakt van materialen die jaren meegaan. Verder maakt Ayacucho® het verschil met eerlijke lonen, milieuvriendelijke Bionic Finish Eco om de kleding waterafstotend te maken, en een strikt verbod op dons van levend geplukte dieren.

 

Ayacucho® is er trouwens voor goede én mindere dagen. Zit het weer wat tegen? Dan is een softshell jas het beste gezelschap. Een gure wind op een frisse dag is geen partij voor zo'n softshell: winddicht, waterafstotend en uiterst comfortabel. Je komt er zowel in de urban jungle als in het bos goed mee voor de dag. Natuurlijk is het merk er ook voor heren: zij kunnen alle weersomstandigheden de baas met een warme fleece en comfortabele wandelbroeken, allebei met of zonder rits!

 

En ook aan de kleinste avonturiers werd gedacht. Hallo warme jas en berezachte fleecetrui! Er zijn zelfs slaapzakken en een trekrugzak op kindermaat.

 

Sinds 2009 slaan we de handen in elkaar met Solid om kansarmoede de wereld uit te helpen. Deze organisatie investeert in gemeenschapsontwikkeling, intensieve opleidingen en begeleiding van kwetsbare groepen. Wij verkopen op onze beurt de collectie van Ayacucho®, wat nieuwe fondsen oplevert voor bestaande én nieuwe initiatieven.

 

Kortom, het is een merk met een missie. Gemaakt met respect voor mens en natuur. Gewaardeerd door een gemeenschap met visie en overtuiging. Solidair met de wereld als duurzame basis. Nu voor elkaar en samen voor later. Ayacucho®, designed for generations.

Vind snel wat je zoekt

Alle producten

Uitgelicht: Mountain Lightweight Down Donsjas

Wat als de zon achter de wolken verdwijnt en de kou plots opsteekt? Dan zorgt een warme en lichte donsjas ervoor dat je toch comfortabel buiten kan blijven. Ayachucho-ambassadrice Dorien Draps deed de test!

 

·      Extra binnen- en buitenzakjes

·      Hoge, aangename hals

·      Elastische mouwen

·      Verantwoord gewonnen dons

Lees de review


1% steun aan kwetsbare gezinnen

Het merk Ayacucho vertrekt vanuit een bewuste zorg voor mens en planeet. Daarom gaat van elk verkocht product 1% rechtstreeks naar steun aan kwetsbare gezinnen, via onze partners. Zowel internationaal, via Solid, als nationaal in België, via TADA. Wil je bijdragen aan een mooiere wereld? Draag dan Ayacucho.

Meer over onze partners


kg
kg
Sorteren op:
Ayacucho Fleece Peniche Sherpa Jacket W RoanFleece Peniche Sherpa Jacket W